ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα “κόβει” την μπάλα στον Ράκιτιτς!

Σε μία κίνηση που δεν την τιμάει ιδιαίτερα προχώρησε η Μπαρτσελόνα, όπου απαγόρευσε στον Ιβάν Ράκιτιτς να δώσει το "παρών" στην πρώτη της προπόνηση.

Η Μπαρτσελόνα “κόβει” την μπάλα στον Ράκιτιτς!

Ο Ιβάν Ράκιτιτς τα τελευταία χρόνια ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα. Τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες. Ήταν μάλιστα και σκόρερ στον τελικό κόντρα στη Γιουβέντους το 2015. Τότε που οι “μπλαουγκράνα” κατέκτησαν το πιο πρόσφατό τους Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες. Αν και κανείς θα περίμενε κάτι άλλο μετά από τόσες σεζόν που υπήρξαν μαζί. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει κάνει γνωστό στον Κροάτη μέσο πως δεν βρίσκεται στα βασικά του πλάνα, ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος ξεκίνησε επαφές που ήθελαν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ ο έμπειρος μέσος είναι ένα βήμα πριν υπογράψει και πάλι στη Σεβίλλη. Στην ομάδα που τον ανέδειξε και “έφτιαξε” το όνομά του. Ωστόσο, το τέλος του Ιβάν του… τρομερού με την “Μπάρτσα” μόνο γλυκό δεν θα είναι. Μιας και οι Καταλανοί έκαναν γνωστό στον Βαλκάνιο ότι δεν μπορεί να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κάτι που δείχνει το… μένος και την κακία που υπάρχει από πλευράς των “μπλαουγκράνα”. Σε έναν παίκτη που πρόσφερε όσοι λίγοι από τη στιγμή που πήγε σε εκείνους! Άκομψη συμπεριφορά από Μπαρτσελόνα σε Μέσι και Ράκιτιτς!

Άκομψη συμπεριφορά από Μπαρτσελόνα σε Μέσι και Ράκιτιτς!

Κακά τα ψέματα. Από τότε που ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου πήγε στην Μπαρτσελόνα ολοένα και πιο πολύ είναι εκείνοι που έχουν πολλά παράπονα μαζί του. Ειδικά από τη συμπεριφορά του προς τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών. Δηλαδή, των ποδοσφαιριστών του συλλόγου που έχουν πάει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια πολύ ψηλά.

Στην αρχή ήταν ο Λουίς Σουάρες. Μετά ακολούθησαν τα απανωτά “φάουλ” στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό να μην θέλει ούτε να δει… ζωγραφιστό τον πρόεδρο του συλλόγου. Αποκορύφωμα η κακή συμπεριφορά προς του πρόσωπο του Ιβάν Ράκιτιτς με τον Κροάτη μέσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα να κρατάει το μέλλον του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό ότι είναι κοντά στη Σεβίλλη η διοίκηση των Καταλανών του απαγόρευσε να κάνει προπονήσεις μαζί τους. Τουλάχιστον άκομψη αυτή η συμπεριφορά!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ