ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κιελίνι: “Καμία σύγκριση Σάρι με Πίρλο”!

Για τον Αντρέα Πίρλο και την αντικατάσταση του Μαουρίσιο Σάρι, μίλησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι - Η σχέση του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Κιελίνι: “Καμία σύγκριση Σάρι με Πίρλο”!

Η Γιουβέντους μετά από μία χρονιά που δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Ο Μαουρίσιο Σάρι έφυγε και στη θέση του ήρθε ο Αντρέα Πίρλο. Στη μεγάλη κυρία πιστεύουν πολύ τον πρώην Ιταλό μαέστρο των γηπέδων και έτσι του έδωσαν από τώρα την μεγάλη ευκαιρία στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ρωτήθηκε για τον Πίρλο και μάλιστα κλήθηκε να τον συγκρίνει με τον Σάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κιελίνι

«Είναι προφανώς πως τη σεζόν που πέρασε υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες από εμάς αλλά τα δώσαμε όλα, όλοι μας. Από την πλευρά των παικτών και τη δική μου προσωπικά, υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Σάρι. Σύγκριση με τον Πίρλο; Δεν μπορεί να υπάρχει, είναι δύο εντελώς διαφορετικοί τεχνικοί, με διαφορετική ηλικία και εμπειρίες. Ο Αντρέα ξέρει καλά όλα τα άτομα που τον περιβάλλουν. Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν. Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν για μας ο Αντρέα, τώρα είναι ο προπονητής μας, θα πρέπει να σεβαστούμε τους ρόλους και την ιεραρχία», είπε ο Κιελίνι. Κιελίνι: "Καμία σύγκριση Σάρι με Πίρλο"!

Για την εθνική ομάδα: «Συγκινούμαι πάντα κάθε φορά που βάζω τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας και αγωνίζομαι», δήλωσε ο αρχηγός της Γιουβέντους, που δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν και αφού πρώτα αγωνιστεί με την σκουάντρα ατζούρα στα τελικά του Euro 2020 που θα λάβουν χώρα το καλοκαίρι του 2021».

Ειδική μνεία έκανε πάντως στην απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα ελέω κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι παράξενο να βλέπεις τα ματς με κλειστές τις πόρτες για τους φιλαθλους.  Όταν δεν υπάρχει κοινό, δεν υπάρχει συναίσθημα. Ελπίζουμε οι οπαδοί να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό. Χωρίς αυτούς οι αγώνες μοιάζουν με προπονήσεις ακόμα και όταν παίζεις για σημαντικούς στόχους. Η σεζόν που έρχεται δεν μπορεί να χαρακτηριστεί νορμάλ, καθώς υπάρχει ο κορωνοϊός. Στον υπόλοιπο κόσμο υπάρχουν πολύ σοβαρά περιστατικά. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ως παίκτες σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αν δεν σταματήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτα το φυσιολογικό τώρα», κατέληξε ο Κιελίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ