Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αδιαφορεί η Γιουβέντους με το συμβόλαιο του Ντιμπαλά
Γιουβέντους

Αδιαφορεί η Γιουβέντους με το συμβόλαιο του Ντιμπαλά

Το σίριαλ της παραμονής του Πάολο Ντιμπαλά στη Γιουβέντους συνεχίζεται, με τον Αργεντινό να νιώθει... ριγμένος από τη διοίκηση και τον Αντρέα Πίρλο.

02.09.2020 | 14:13

Στο Τορίνο άπαντες κινούνται σε ρυθμό Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός είναι το νέο αφεντικό της Γιουβέντους, ο άνθρωπος που έχει πάρει «λευκή επιταγή» από τον Αντρέα Ανιέλι. Η διοίκηση ακούει πιστά τις προσταγές του Ιταλού τεχνικού δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για εκείνον και την ομάδα του.

Προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή για τους «Μπιανκονέρι» αποτελεί η απόκτηση επιθετικού. Ο Πίρλο θέλει να φέρει στράικερ αντάξιο του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να δημιουργήσει το τέλειο δίδυμο στη γραμμή κρούσης. Ο Πάολο Ντιμπάλα μπορεί να βρίσκεται στο ρόστερ όμως και φέτος πιθανότατα να έρχεται από τον πάγκο. Ο Αργεντινός αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τον άπειρο Ιταλό τεχνικό, ωστόσο και εκείνος με τη σειρά του θα ακολουθήσει το μοντέλο Σάρι.

Η Γιουβέντους δείχνει να αγνοεί τον Ντιμπαλά

Από πλευράς του ο παίκτης δείχνει – και απόλυτο φυσιολογικό – να μην του αρέσει αυτή η συνθήκη. Από την άλλη η Γιουβέντους καθυστερεί να προβεί σε διάλογο με την πλευρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ντιμπαλά θέλει να παραμείνει στο Τορίνο για πολλά χρόνια ακόμη, όμως βλέπει πως ο σύλλογος δεν κινείται στην ίδια κατεύθυνση.

Πρόσφατα η «Μεγάλη Κυρία» πρότεινε συμβόλαιο 11 εκατομμυρίων ευρώ στον Αργεντινό, όμως ακόμη υπάρχει μεγάλη απόσταση από τις απαιτήσεις του. Οι συζητήσεις για την ώρα έχουν παγώσει και στο μυαλό του 26χρονου περνούν όλα τα πιθανά σενάρια. Αγωνιστικά ο Αργεντινός προσπαθεί να δώσει τα πάντα στις προπονήσεις προκειμένου να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός. Μην ξεχνάμε πως ο έμπειρος επιθετικός τα τελευταία δύο καλοκαίρια έχει πλησιάσει αρκετά στην έξοδο. Ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ με πρώτη την Τότεναμ έχουν πλησιάσει κατ’ επανάληψη τον Αργεντινό άσσο.

Η Γιουβέντους στοχεύει για ακόμη μια χρόνια στη κατάκτηση των κεκτημένων. Μεγάλος της πόθος όμως παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αντρέα Πίρλο να έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Αν καταφέρει να φέρει το τρόπαιο στο Τορίνο τότε ο Αντρέα Ανιέλι θα τον διατηρήσει πιθανόν… για πάντα στον σύλλογο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version