ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί και Μπάγερν μονομαχούν για Μπεγερίν

Ο Έκτορ Μπεγερίν δημιουργεί νέα μάχη ανάμεσα στο ζευγάρι του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου.

Παρί και Μπάγερν μονομαχούν για Μπεγερίν

Στην Άρσεναλ η θέση του στο βασικό σχήμα μοιάζει να είναι χαμένη. Το μέλλον του Ισπανού αμυντικού στο Λονδίνο διαγράφεται… χλωμό, όμως εκείνος δε φαίνεται να ανησυχεί. Ο Έκτορ Μπεγερίν συνεχίζει να παίζει… δυνατά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κεντρίζοντας ομάδες από το πρώτο… ράφι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Άρσεναλ έχει ιδιαίτερη πέραση. Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν έντονα τη περίπτωσή του πλησιάζοντας «επικίνδυνα» τους Λονδρέζους. Οι δύο φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να δώσουν ακόμη μία μάχη. Αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί στο χορτάρι αλλά στα γραφεία της Άρσεναλ.

Αμφότερες φαίνεται πως έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους για την αρπαγή του Έκτορ Μπεγερίν από τους «Κανονιέρηδες». Ο Ισπανός βρίσκεται ως τρόπαιο, ωστόσο η Άρσεναλ παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει τη ζωή δύσκολη στους διεκδικητές. Βλέποντας την κίνηση που επικρατεί για τον παίκτη της, ετοιμάζεται να ανεβάσει το ποσό που ζητά για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του. Έκτορ Μπεγερίν

Ιδανικό το Παρίσι για τον Μπεγερίν

Παρί και Μπάγερν για την ώρα πλησιάζουν στα 25 εκατομμύρια ευρώ, όμως η διοίκηση των Λονδρέζων δε δίνει το «πράσινο φως» σε καμία από τις δύο. Το σίριαλ αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια, καθώς αμφότεροι οι μνηστήρες παρουσιάζονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους. Ο Έκτορτ Μπεγερίν θυμίζουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Κανονιέρηδες» το οποίο έχει ισχύ για ακόμη τρία χρόνια.

Ο Ισπανός αμυντικός κατά καιρούς εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Ωστόσο αυτό που του λείπει είναι η σταθερότητα. Στην Άρσεναλ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τη βρει, όμως στο μέλλον – ίσως και άμεσο – όλα μπορούν να αλλάξουν. Οι δύο υποψήφιοι αγοραστές των δικαιωμάτων του υπόσχονται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μεγαλουργήσει. Από τη μία το λαμπερό Παρίσι – ο Ισπανός λατρεύει τη μόδα – και από την άλλη οι πρωταθλητές Ευρώπης. Μεγάλο το δέλεαρ, πολλές οι συζητήσεις!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ