ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Το βίντεο του Άγιαξ για τον Ντε Μπεεκ θα σε κάνει να δακρύσεις

Ακόμη ένα απίθανο βίντεο έφτιαξε ο Άγιαξ για τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ που αποχώρησε από τις τάξεις του για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το βίντεο του Άγιαξ για τον Ντε Μπεεκ θα σε κάνει να δακρύσεις

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τα πήγαινε περίφημα τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ευρώπη με τον Άγιαξ. Κάπως έτσι οι “κόκκινοι διάβολοι” έδωσαν 40 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του, ώστε να τον φέρουν στο “Ολντ Τράφορντ” για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μάλιστα, το εν λόγω χρηματικό ποσό δεν αποκλείεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Και αυτό θα συμβεί αν και εφόσον ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πιάσει κάποιους στόχους. Έτσι ο “Αίαντας” θα πάρει ακόμη πέντε εκατομμύρια ευρώ στο μέλλον. Μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Μέχρι τότε μπορούμε να βλέπουμε το βίντεο που έφτιαξαν προς τιμήν του Ντε Μπεεκ οι άνθρωποι του Άγιαξ. Δεν μιλάμε για έναν απλά καλό μεσοεπιθετικό, αλλά για ένα παιδί που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου. Για κάποιον που ήταν “βαμμένος” από πιτσιρικάς με τα χρώματα της ολλανδικής ομάδας και είχε ως όνειρο να παίξει κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Εν τέλει αυτό συνέβη. Και συνέβη με μεγάλη επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα που είδε ακόμη ένα δικό της πιτσιρίκι να μεγαλώνει και να κάνει πάταγο. Το τηλεφώνημα του Ντε Μπεεκ στον πατέρα του που θα σε κάνει να "λυγίσεις"!

Το τηλεφώνημα του Ντε Μπεεκ στον πατέρα του που θα σε κάνει να “λυγίσεις”!

Είναι γνωστό πως στον Άγιαξ το έχουν… τερματίσει το θέμα με τα social media. Ή με τα βίντεο που παράγει πυκνά συχνά ο σύλλογος για να τιμήσει κάποιον ποδοσφαιριστή. Ένα από τα πιο ωραία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ήταν αυτό για χάρη του Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ, λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για ένα τηλεφώνημα που κάνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός, προκειμένου να ευχαριστήσει την οικογένειά του -και ειδικά τον πατέρα του- για όλα όσα του πρόσφεραν.

“Γεια σου μπαμπά. Εγώ είμαι. Το θυμάμαι πολύ καλά. Σαν χθες. Ήταν ένα παιχνίδι του Άγιαξ με τη Σέλτικ στην “Αρένα” για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι που είδαμε μαζί στο γήπεδο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα είχα ένα και μόνο όνειρο. Να παίξω με αυτή τη φανέλα. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή μου άλλαξε. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω και ποιο όνειρο είχα για να το κυνηγήσω μέχρι να το κάνω πραγματικότητα. Το ίδιο και εσύ, με τη μαμά και τον Ρόντι. Όλα τα υπόλοιπα πήγαν στην άκρη.

Ονειρευόμουν να γράψω ιστορία με τον Άγιαξ. Και ξέρεις κάτι πατέρα; Τα κατάφερα! Εσύ και η μαμά ήσασταν πάντα δίπλα μου. Εβδομάδα μπει, εβδομάδα βγει. Πάντα στις επάλξεις. Ήσασταν εκεί στο ντεμπούτο μου. Στο πρώτο μου γκολ. Ήσασταν εκεί όταν το όνομά μου έγινε τραγούδι. Σας είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που κάνατε και που ήσασταν πάντα στο πλευρό μου. Το ίδιο νιώθω και για τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους οπαδούς μας.

Σε ευχαριστώ μπαμπά. Σε ευχαριστώ για τα πάντα. Πλέον είναι ώρα για το επόμενο βήμα. Ήρθε η ώρα για ένα νέο όνειρο. Δώσε στη μαμά ένα μεγάλο φιλί από εμένα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ