Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έριξε «άκυρο» στην Λιντς και περιμένει Γιουβέντους ο Ντε Πάουλ!
Home Page

Έριξε «άκυρο» στην Λιντς και περιμένει Γιουβέντους ο Ντε Πάουλ!

Φαίνεται πως ο Ντε Πάουλ απέρριψε την εξαιρετική προσφορά που είχε στα χέρια του από την Λιντς και ελπίζει να προχωρήσουν οι συζητήσεις με την Γιουβέντους.

03.09.2020 | 01:07

Η Λιντς έχει επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει από την νέα και όλας σεζόν. Οι Άγγλοι δεν θέλουν να έχουν το ρόλο κομπάρσου και το αποδεικνύουν στην πράξη. Η μεταγραφή του Ροντρίγκο από την Βαλένθια έχει ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ, σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν δεν έχουν σταματήσει. Αντιθέτως, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε 3-4 ακόμα ηχηρές προσθήκες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούσαν πολλά δημοσιεύματα τα οποία υποστήριζαν πως η Λιντς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ροντρίγκο Ντε Πάουλ! Ο Αργεντινός επιθετικός της Ουντινέζε προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και θέλει να δοκιμάσει τις τύχες του σε κάποιον άλλον σύλλογο. Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Ιταλούς.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Ντα Πάουλ θα είναι ποδοσφαιριστής της Λιντς την νέα σεζόν… τα δεδομένα άλλαξαν. Η πλευρά του Αργεντινού άσσου ζήτησε… χρόνο από τους Άγγλους. Ποιος ο λόγος αυτής του της κίνησης;

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία ο Ντε Πάουλ θέλει να παραμείνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα ονειρεύεται το μέλλον του στην… Γιουβέντους. Ο έμπειρος επιθετικός θεωρεί πως με την έλευση του Αντρέα Πίρλο, αυξάνονται οι πιθανότητες μετακίνησης του στους μπιανκονέρι.

Φαίνεται πως οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν έχουν ρωτήσει και την… Ουντινέζε. Πάντως όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Ντε Πάουλ θα πρέπει να δαπανήσει 30 εκατ. ευρώ.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του και… ίσως παίξει και αυτό το ρόλο του στις διαπραγματεύσεις. Όπως όλα δείχνουν πάντως ο Αργεντινός απέρριψε την προσφορά από την Λιντς, με τους Άγγλους να μην… επιμένουν για την απόκτηση του. Μένει να δούμε το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version