ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λέστερ

Καστάνιε για αντι-Τσίλγουελ στη Λέστερ

Μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Λέστερ ο Τίμοθι Καστάνιε, ο οποίος θα αποπειραθεί να κλείσει το κενό που άφησε ο Τσίλγουελ

Καστάνιε για αντι-Τσίλγουελ στη Λέστερ

Με έναν ιδιαίτερα αξιόλογο παίκτη θέλουν να αντικαταστήσουν τον Μπεν Τσίλγουελ οι διοικούντες της Λέστερ. Ο Τίμοθι Καστάνιε της Αταλάντα είναι ο νούμερο ένα στόχος των «αλεπούδων», που ψάχνονται στην αγορά.

Τιμή ευκαιρίας λόγω συμβολαίου!

Μεγάλη ρευστότητα στα ταμεία της Λέστερ έφερε η μεταγραφή του Μπεν Τσίλγουελ στην Τσέλσι. Ο αριστερός μπακ πωλήθηκε ακριβά έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών, προσφέροντας μεγάλα ποσά για μεταγραφές στην πρώην πλέον ομάδα του. Ωστόσο ο Άγγλος μπακ αποτελούσε και έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του πρωταθλήματος, αφήνοντας ένα σοβαρό κενό στις «αλεπούδες».

Δεδομένου πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ θέλει να καλύψει την «τρύπα». Αρκετοί παίκτες έχουν εξεταστεί από την αγγλική ομάδα, όμως ο Τίμοθι Καστάνιε έχει μέχρι στιγμής το προβάδισμα.

Ο Βέλγος αμυντικός της Αταλάντα έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αναντικατάστατο μέλος του Γκασπερίνι, ο 24χρονος είναι εκ των πρωταγωνιστών της «αρμάδας του Μπέργκαμο». Παρόλα αυτά το συμβόλαιο του με τους «νερατζούρι» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί. Ο Βέλγος γνωρίζει πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και πιθανότατα θα ζυγίζει πρώτα τις επιλογές του.

Αυτό λειτουργεί κατά της ομάδας του, καθώς η αξία του παίκτη όσο περνάει ο καιρός, πέφτει ολοένα και χαμηλότερα. Πάνω σε αυτό θέλει να χτυπήσει η Λέστερ και να τον κάνει δικό της για λιγότερα χρήματα από ότι κανονικά κοστίζει. Οι Ταγκλιαφίκο και Γκόσενς που εξετάζει η Λέστερ κοστίζουν περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό τριπλάσιο από αυτό που πιθανότατα θα μπορούσαν να δαπανήσουν για τον Καστάνιε.

Σημειώνεται πως ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, είναι μεγάλος οπαδός του παίκτη, προσπαθώντας να τον φέρει στη Σέλτικ, όταν ήταν στο τ«ιμόνι»των πρωταθλητών Σκωτίας. Πλέον έχει μια σπουδαία ευκαιρία να το πετύχει, ωστόσο σε διαφορετική ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ