ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Ξέ«Χ»ασε 2 βαθμούς στη Λιουμπλιάνα η Εθνική

Έναν βαθμό κατάφερε να φέρει από τη Σλοβενία η εθνική Ελλάδας, καθώς «κόλλησε» στο 0-0

Ξέ«Χ»ασε 2 βαθμούς στη Λιουμπλιάνα η Εθνική

Μη ιδανικό αλλά όχι και χειρότερο δυνατό αποδείχθηκε το ξεκίνημα της εθνικής Ελλάδας στο Nations League. Οι διεθνείς μας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα με 0-0, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους 3 βαθμούς.

Μουδιασμένο ξεκίνημα, ανέβηκαν οι στροφές στο 25′

Σε ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, η Σλοβενία είχε μια «φλύαρη» κατοχή για το πρώτο εικοσάλεπτο. Αν και η μπάλα βρισκόταν στα πόδια των γηπεδούχων, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε για την εθνική μας στο 26ο λεπτό. Ο Λημνιός από τη δεξιά πλευρά «άδειασε» τον αντίπαλο του και έβγαλε παράλληλη πάσα.

Αυτή η ευκαιρία αφύπνισε τους Έλληνες παίκτες, καθώς μόλις 3 λεπτά αργότερα υπήρξε νέα προσπάθεια για γκολ. Ο Σιόβας πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και αυτή έφτασε στα πόδια του Παυλίδη. Ο επιθετικός της Βίλεμ προσπάθησε με τακουνάκι να ξεγελάσει τον Όμπλακ, όμως ο έμεπιρος πορτιέρο της Ατλέτικο μπόρεσε να μπλοκάρει.

Στο 32′ ο Λημνιός είχε την ευκαιρία να βγάλει μόνο του στην αντίπαλη εστία τον Μπακασέτα, όμως η πάσα του κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Υπεροχή της Ελλάδας αλλά…

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα μπήκε πιο κεφάτη στον αγωνιστικό χώρο. Πάλι από το δεξί άκρο, ο Γιαννούλης στα πρώτα λεπτά απείλησε με συρτό σουτ τον Σλοβένο τερματοφύλακα, αλλά σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε τη μπάλα.

Η Ελλάδα παρέμεινε η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, αλλά η καλά διαβασμένη σλοβενική άμυνα δεν άφηνε ευκαιρίες στους έλληνες διεθνείς. Σπουδαία ευκαιρία σπατάλησε ο Σιόβας στο 82 σε ακτίνα 7 μέτρων από τον Όμπλακ. Μετά από περίεργη τροχιά της μπάλα ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε από τον Σλοβένο κίπερ. Με την επιλογή του επίσης μόνου Μπακασέτα στα αριστερά, ο Σιόβας έκανε τη χειρότερη επιλογή και το βιαστικό… άψυχο σουτ του δεν απείλησε καθόλου.

Η σχετική κυριαρχία της Εθνικής μας συνεχίστηκε και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παυλίδης πάλι από τα δεξιά,  έκανε παράλληλη πάσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μάνταλος όμως δεν πρόλαβε να κάνει πρώτος την προβολή, με τον Στογιάνεβιτς να παραχωρεί κόρνερ.

Τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να… αποδράσει είχε η Σλοβενία, με τον Σπόραρ να αστοχεί από απόσταση αναπνοής (86′).

Τα εναπομείναντα λεπτά κύλισαν χωρίς αλλαγές και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, ενώ το 1-1 της Μολδαβίας με το Κόσοβο έφερε την απόλυτη ισορροπία στον όμιλο.

Σλοβενία: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια, Μπάλκοβετς, Ρεπ (52′ Ζίβετς), Μπίγιολ (78′ Κούτερ), Βέτριχ, Μπόχαρ, Βούτσκιτς (61′ Ζάιτς), Σπόραρ

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σιόβας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (75′ Φούντας), Μάνταλος (87′ Μασούρας)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ