ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

«Πιθανότατα εκτός με Κροατία και Σουηδία ο Κριστιάνο»

Μια μόλυνση στο πόδι κρατά εκτός προπονήσεων με την Πορτογαλία τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Πιθανότατα εκτός με Κροατία και Σουηδία ο Κριστιάνο»

Υψηλότατο είναι το ενδεχόμενο να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Nations League ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο αρχηγός της Πορτογαλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και μπορεί να προφυλαχθεί.

«Τρέχουν« οι Πορτογάλοι για να προλάβει τα παιχνίδια ο Κριστιάνο

Με μια σοβαρή απουσία θα ξεκινήσει πιθανότατα τις υποχρεώσεις της τη νέα σεζόν του Nations League η Πορτογαλία. Οι περσινοί πρωταθλητές αντιμετωπίζουν στις 5 Σεπτεμβρίου την Κροατόια, ενώ 3 μέρες αργότερα η Σουηδία θα βρεθεί απέναντί τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ακολουθεί τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους απουσίασε σε δύο συνεχόμενες προπονήσεις του Φερνάντο Σάντος, καθώς αντιμετωπίζει μόλυνση στο πόδι. Το ιατρικό επιτελείο της Πορτογαλίας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, χορηγώντας παράλληλα αντιβιοτικά στο Ρονάλντο, όπως ανακοίνωσε η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία .

Έτσι ο Κριστιάνο έκανε μόνος του προπόνηση στο γυμναστήριο, νιώθοντας σαν… θηρίο σε κλουβί. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ από τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις ο Ρενάτο Σάντσες της Λιλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ