ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τα έδωσαν όλα οι «Μπλε» – Γίνεται Λονδρέζος ο Χάβερτζ

Η Τσέλσι συνεχίζει να τρυπάει το οικονομικό της... ταβάνι φθάνοντας σε συμφωνία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν κλείνοντας τον Γερμανό άσσο, Κάι Χάβερτζ.

Τα έδωσαν όλα οι «Μπλε» – Γίνεται Λονδρέζος ο Χάβερτζ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η τιτάνια προσπάθεια της Τσέλσι για την απόκτηση του επιθετικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτζ. Οι Λονδρέζοι φαίνεται πως έκαναν πράξη κάθε επιθυμία των «Ασπιρινών» κλείνοντας θετικά τις συζητήσεις. Ο Γερμανός επιθετικός τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να υπογράψει το νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «Μπλε».

Η Τσέλσι όλο αυτό το διάστημα πάλεψε με κάθε τρόπο για να κάμψει τις αντιστάσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τελικά οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν το μάξιμουμ από τον ποδοσφαιριστή τους. Σύμφωνα με το SkySports, οι Λονδρέζοι έκλεισαν τη συμφωνία δαπανώντας 100 εκατομμύρια ευρώ. Το πόσο αυτό είχε τοποθετηθεί εξαρχής ως τιμή για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου άσσου. Κάι Χάβερτζ

Ντύνεται στα «μπλε» ο Χάβερτζ

Η διοίκηση της Τσέλσι με συνεχόμενες προτάσεις προσπάθησε να το κατεβάσει όμως μάταια. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν εμφανίστηκε σκληρός διαπραγματευτής. Όμως για τον Φρανκ Λάμπαρντ ο παίκτης αποτελούσε τον διακαή πόθο. Έτσι η διοίκηση των «Μπλε» δεν μπορούσε να κάνει πίσω. Ο Γερμανός επιθετικός βρίσκεται προ των πυλών της νέας του ομάδας. Ο 20χρονος αναμένεται να βρεθεί στο Στάμφορντ Μπριντζ την ερχόμενη Δευτέρα. Τότε ολοκληρώνονται και οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Ο Χάβερτζ βρίσκεται στην αποστολή των «Πάντσερ» για τα παιχνίδια του Nations League. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι ο δανεισμός του Σαρ. Οι «Ασπιρίνες» έχουν ζητήσει από την Τσέλσι τον νεαρό στόπερ προκειμένου να τον διατηρήσουν για έναν χρόνο στο BayArena.

Επιστρέφοντας στον Χάβερτζ, ο νεαρός προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αναλυτικά σε 45 συνολικά συμμετοχές με τις «Ασπιρίνες» κατάφερε να σημειώσει 18 τέρματα χαρίζοντας παράλληλα ακόμη εννέα. Ο Γερμανός είναι πληθωρικός στο παιχνίδι του. Εκτός από την εκτελεστική δυνότητα που τον διακρίνει μπορεί με την ίδια ευκολία να προσφέρει στους συμπαίκτες του. Οι σωστές του τοποθετήσεις και η ευστροφία του στο παιχνίδι τον χαρακτηρίζουν. Αυτά θέλει να δει και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ