ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Τρελά έσοδα στον Άγιαξ από τα δικά του παιδιά!

Στον Άγιαξ δεν ξέρουν μόνο πως να "φτιάχνουν" παίκτες. Αλλά γνωρίζουν από πρώτο χέρι και μάλιστα πολύ καλά πόσο ακριβά να τους πουλάνε!

Τρελά έσοδα στον Άγιαξ από τα δικά του παιδιά!

Στον Άγιαξ έχουν μάθει να ζουν με τις απώλειες. Έχουν μάθει ότι όσο καλή είναι μία “φουρνιά” τόσο πιο γρήγορα θα την δουν να φεύγει. Για του λόγου του αληθές, μόνο πέντε παίκτες -για την ώρα- βρίσκονται στον “Αίαντα” από αυτούς που έδωσαν το “παρών” στον ημιτελικό με την Τότεναμ πριν από δύο χρόνια.

Οι πιο πολλοί την… έκαναν. Οι πιο πολλοί ήδη διαπρέπουν στα ξένα. Ήταν αναμενόμενο. Ήταν λογικό. Ωστόσο, οι Ολλανδοί ξέρουν πως δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ήδη προετοιμάζονται για τους επόμενους. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία του συλλόγου.

Και αυτά μόνο λίγα δεν είναι. Πρόκειται για χρηματικά ποσά που παρέχουν πολλές… ανέσεις στον Άγιαξ. Όχι μόνο για την επόμενη χρονιά. Αλλά και για τις επόμενες που θα έρθουν. Ο “Αίαντας” έχει βάλει στα ταμεία του μέσα σε δύο καλοκαίρια το εξωφρενικό ποσό των 246 εκατομμυρίων ευρώ! Όχι άσχημα εδώ που τα λέμε! Πίστεψε στο μέλλον ο Άγιαξ και δεν... έχασε!

Πίστεψε στο μέλλον ο Άγιαξ και δεν… έχασε!

Λίγες ομάδες έχουν τις εγκαταστάσεις του Άγιαξ. Ακόμη λιγότερες δουλεύουν με τον τρόπο του “Αίαντα”. Είναι στο DNA του συλλόγου να δίνει ευκαιρίες στα δικά του παιδιά. Εκείνα τις πιο πολλές φορές είναι έτοιμα και ας είναι νεαρά σε ηλικία και χωρίς πολλές εικόνες ή εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο.

Ο χρόνος είναι μαζί τους. Και τους δικαιώνει. Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ έγινε ο τελευταίος που αποχώρησε από το “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα”, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους “κόκκινους διαβόλους” να δίνουν 45 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι ανάλογο έγινε με τον Χακίμ Ζιγιέκ που έφυγε για την Τσέλσι για 42 “χαρτιά”.

Ματίας Ντε Λιχτ και Φρένκι Ντε Γιονγκ την είχαν… κοπανίσει ένα χρόνο νωρίτερα. Ο πρώτος πήγε στην Μπαρτσελόνα έναντι 86 εκατομμυρίων ευρώ και ο δεύτερος στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους με 75 “τούβλα”. Το καλό για τον Άγια δεν είναι μόνο ότι ξέρει να πουλάει. Αλλά και να παράγει. Μιας και το κόστος που είχε για τους Ντε Μπεεκ και Ντε Λιχτ ήταν μηδενικό -παιδιά των ακαδημιών γαρ- και για τον Ντε Γιονγκ έδωσε μόλις… ένα ευρώ.

Ο μόνος που κόστισε ακριβά ήταν ο Ζιγιέκ (11 εκατομμύρια ευρώ). Ωστόσο, μόνο από αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές ο “Αίαντας” είδε στα ταμεία του 246 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ