Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει στην Ισπανία ο Κουρτουά
Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστρέφει στην Ισπανία ο Κουρτουά

Χωρίς τους συμπατριώτες του θα προπονηθεί για την πρεμιέρα της νέας σεζόν ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος επέστρεψε στην Ισπανία.

04.09.2020 | 18:25

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την προετοιμασία της νέας σεζόν ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος διεθνής τερματοφύλακας αφαιρέθηκε από την αποστολή της ομάδας του και επιστρέφει στη Μαδρίτη.

«Αρνητικός στον κορονοϊό, ψευδείς πληροφορίες»

Κίνηση χωρίς κάποια λογική (τουλάχιστον με όσα είναι γνωστά) θα χαρακτηριζόταν η απομάκρυνση του Κουρτουά. Τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του είχαν υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αρνητικά, με τους παίκτες της εθνικής να προπονούνται όλοι μαζί κανονικά.

Ωστόσο φήμες κάνουν λόγο για θετικό τεστ του 28χρονου πορτιέρο και κατ’επέκταση την απομάκρυνση του από την ομάδα. Αυτές τις φήμες όμως έσπευσε να διαψεύσει ο τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. «Το ιατρικό επιτελείο μας αναφέρει πως υπήρχαν μόνο αρνητικά τεστ. Είμαι όμως έξαλλος με τις ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφορούν για την υγεία κάποιου παίκτη μου. Πρώτον γιατί είναι ψευδείς και δεύτερον γιατί αποτελούν προσωπικές πληροφορίες.»

Τελικά η βελγική ομοσπονδία ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Κουτουά την Παρασκευή (4/9), μόλις λίγες ώρες πριν τις αναμετρήσεις με Δανία και Ισλανδία. Τη θέση του 28χρονου κάτω από τα δοκάρια για τους «κόκκινους διαβόλους» θα πάρει πιθανότατα ο Σιμόν Μινιολέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version