ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε τους δικούς της και τώρα… ο εξωσχολικός
H πανέμορφη Τζεορτζίνα… έπιασε το πάντελ (pics)
Έβγαλε μόνος του τα… μάτια του ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)
Άρχισαν τα όργανα στη Ρεάλ – Ο όρος που βάζει ο Βινίσιους για να ανανεώσει
Ο Νεϊμάρ θέλει μέσω της Σάντος έναν τελευταίο… καταλανικό χορό
«Οργίασε» ο Ντουράν της Αλ Νασρ και πέτυχε μαγική γκολάρα (vid)
O Αλεξάντερ Ίσακ… κλείνει το μάτι στην επόμενη ομάδα του
Λουτσέσκου: «Ψεύτικη νίκη της Στεάουα, ανοιχτή η πρόκριση»
Φαλτσοσφύριγμα και ο ΠΑΟΚ… έπεσε στη φάκα της Στεάουα (vid)
Νέα γκολάρα του Άντονι με τη φανέλα της Μπέτις (vid)
Βίκινγκουρ – Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ (vid)
Βιτόρια: «Στράβωσαν όλα στο ματς, θα είναι αλλιώς στην Αθήνα»
Σφοδρή σύγκρουση Μιχαηλίδη – Κοτάρσκι, παγωμάρα στη Τούμπα (vid)
O Σαμάτα πληγώνει τη Στεάουα και… μπουρλοτιάζει τη Τούμπα (vid)
Ο Ανρί έβγαλε ξεκάθαρο νικητή στη σύγκριση Μπαπέ – Χάαλαντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

Μια μέλισσα έδωσε παράταση στο ρεκόρ του Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενε όσο τίποτε άλλο το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία, όμως ένα αναπάντεχο συμβάν ήρθε να του στερήσει τη συμμετοχή.

Μια μέλισσα έδωσε παράταση στο ρεκόρ του Κριστιάνο!

Χωρίς τον φυσικό της ηγέτη αντιμετωπίζει η Πορτογαλία απόψε την Κροατία. Οι Ίβηρες κοντράρονται με την ομάδα τους Βαλκάνιους δίχως να έχουν στη σύνθεσή τους τον επιθετικό της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 35χρονος σούπερ σταρ είπαν απών από τη συνάντηση λόγω τσιμπήματος μέλισσας.

Όπως έκανε γνωστό και χθες ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ο Κριστιάνο έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες. Ο σταρ της Γιουβέντους μολύνθηκε χθες από τσίμπημα μέλισσας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το γεγονός αυτό όπως αναμενόταν ανάγκασε το ιατρικό επιτελείο των Ιβήρων να δώσει εντολή για τη μη συμμετοχή του παίκτη στον αγώνα.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να δώσει παράταση στο ρεκόρ που αχνοφαίνεται. Έχοντας πετύχει 99 τέρματα με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας βρίσκεται μία ανάσα από το να τα 100στήσει. Η Κροατία τελικά θα γλιτώσει από το γεγονός, με τον Κριστιάνο να αναζητά στα επόμενα παιχνίδια τρόπο να γράψει ιστορία.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Μια μέλισσα στέρησε την 100αρα στον Κριστιάνο

Όλα αυτά τα χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο ηγείται της εθνικής του ομάδας. Η Πορτογαλία χάρις εκείνον έχει ανέβει επίπεδο όντας μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Η προσωπικότητα του Πορτογάλου δίνει φτερά στους συμπαίκτες, αποτέλεσμα που φάνηκε και το 2016. Τότε οι Ίβηρες ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το EYRO.

To ρεκόρ του Πορτογάλου σταρ της Γιουβέντους μπορεί να περιμένει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει 99 φορές με το εθνόσημο σε συνολικά 164 συμμετοχές. Το τσίμπημα από τη μέλισσα του δημιούργησε μόλυνση στο δέρμα, με τους γιατρούς ωστόσο να τον καθησυχάζουν.

Ο 35χρονος άσσος αναμένεται να επανέλθει άμεσα στη δράση περιμένοντας σαν τρελός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κριστιάνο παρουσιάζεται διψασμένος για νέες διακρίσεις τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Όσο και αν μεγαλώνει, ο Πορτογάλος αρνείται πεισματικά να πέσει επίπεδο. Ξεκίνησε ως κορυφαίος και θα τελειώσει στη κορυφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ