ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίβει τα χέρια του ο Ζιντάν με αυτά που βλέπει!

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει τουλάχιστον ένα λόγο για να χαμογελάει.

Τρίβει τα χέρια του ο Ζιντάν με αυτά που βλέπει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Όμως και αυτή της Ισπανίας δεν ήταν και λίγη για τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν. Αλλά για τη σεζόν που θα μπει οι φιλοδοξίες είναι πολλές. Το ίδιο και οι στόχοι. Άλλωστε είναι συνηθισμένα τα βουνά στα… χιόνια.

O Γάλλος τεχνικός έδωσε στους παίκτες του 24 μέρες άδεια. Αρκετός καιρός, ώστε να γεμίσουν “μπαταρίες”. Να περάσουν χρόνο είτε με τις οικογένειές τους, είτε μόνοι τους σε κάποιο νησί. Το θέμα ήταν να αλλάξουν παραστάσεις τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο 100% για τις… νέες περιπέτειες που θα έρθουν άμεσα.

Παρόλα αυτά ο “Ζιζού” έχει λόγους για να χαμογελάει. Και ένας από αυτούς είναι η φυσική κατάσταση των παικτών του. Τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και συγκριτικά με άλλες εποχές οι πιο πολλοί είναι σε πολύ καλή φάση. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο. Ούτε απλά… έκατσε. Υπήρχε σχέδιο από τον Ζιντάν, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει τώρα στον αγωνιστικό χώρο. Η... Βίβλος του Ζιντάν!

Η… Βίβλος του Ζιντάν!

Από τη στιγμή που γύρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα άλλαξαν. Προς το καλύτερο για τους “μερένχες”. Η εικόνα τους έγινε καλύτερη. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Τακτικά είναι πολύ δύσκολο κάποιος να τους “λυγίσει”. Αυτό που επιθυμεί ο Γάλλος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του είναι να περάσει τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά τη φυσική κατάσταση.

Και αυτό δεν είναι κάτι που έχει… αόριστη έννοια. Είναι κάτι που το έχουν θέσει επί τάπητος. Είναι μερικές εντολές που έδωσε ο “Ζιζού” στις διακοπές των ποδοσφαιριστών του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ όλοι τους έπρεπε να κάνουν κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις για όσο καιρό ήταν “οφ”. Αυτές ήταν η “Βίβλος” για τους ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας” που τις ακολούθησαν μέχρι τέλους.

Η πρώτη εικόνα που είχε ο Ζιντάν ήταν ότι κανείς δεν άφησε τον… εαυτό του να ξεφύγει. Και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί χαμόγελα, αλλά και δίνει αισιοδοξία στους “μερένχες”, ενόψει μία σεζόν που θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική από την προηγούμενη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ