ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Διαψεύδεται η παραμονή Τιάγκο στη Μπάγερν!

Ο Τιάγκο ανέφερε ότι δεν ισχύουν τα περί φυγής του από τη Μπάγερν Μονάχου με τον επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος της Bild να τον διαψεύδει εκ νέου.

Διαψεύδεται η παραμονή Τιάγκο στη Μπάγερν!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός αρχικά είχε ενημερώσει την ομάδα δότι δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Γερμανία και πως θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μία νέα πρόκληση που είχε ανάγκη. Όλοι είχαν μείνει σε αυτό το σενάριο και ακόμα και ο Ρουμενίγκε είχε αποκαλύψει ότι ο παίκτης ήταν έτοιμος να αποχωρήσει. Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του είχαν παγώσει και το διαζύγιο φαινόταν θέμα χρόνου.

Όλα αυτά μέχρι ο Τιάγκο να κάνει δηλώσεις. Ο βραχύσωμος κεντρικός της Μπάγερν ρωτήθηκε για το μέλλον του ξαφνικά φάνηκε σίγουρος για την παραμονή του στους Βαυαρούς. Αντίθετα με όσα είχαν επισήμως ακουστεί και το γεγονός ότι έφτασε κοντά στη Λίβερπουλ, εκείνος υποστήριξε ότι δεν αλλάζει κάτι και μένει στο σύλλογο. Συγκεκριμένα είπε: «Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω από την Μπάγερν. Κάθε χρόνο με στέλνετε σε διαφορετική ομάδα. Το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι στις υποχρεώσεις της εθνικής Ισπανίας και μόνο. Δεν με νοιάζει τι γράφεται ή λέγεται για μένα». Μετά από αυτές τις δηλώσεις, όλοι θεώρησαν σίγουρο ότι θα μείνει και θα πιθανότατα θα ανανεώσει το συμβόλαιότ του. Παρόλα αυτά, υπάρχει εκ νέου διάψευση. Διαψεύδεται η παραμονή Τιάγκο στη Μπάγερν!

Εκ νέου διάψευση από τον Φαλκ για Τιάγκο

O επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, έβαλε και πάλι φωτιά στην υπόθεση και αναίρεσε όσα είπε ο Τιάγκο. Με ποστάρισμα στο Twitter, ο Φαλκ έγραψε: «Δεν είναι αλήθεια, έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν και τους ανθρώπους της ομάδας». 

Με όλα αυτά να μπερδεύουν το τοπίο γύρω από το μέλλον του Τιάγκο, κανείς δεν ξέρει τελικά τι θα γίνει. Πάντως, στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και η Μπαρτσελόνα. Το γεγονός ότι ο Ισπανός δεν κλείνει στη Λίβερπουλ, δυσκολεύει την υπόθεση Βαϊνάλντουμ, με τους Μπλαουγκράνα να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Τιάγκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ