ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Γύρισε ο Ράκιτιτς στη Σεβίλλη και γελάνε και τα… μουστάκια του!

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος που επέστρεψε, μετά από έξι χρόνια και πάλι στη Σεβίλλη, φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Γύρισε ο Ράκιτιτς στη Σεβίλλη και γελάνε και τα… μουστάκια του!

Σαν φήμη υπήρχε καιρό και ακουγόταν ολοένα και πιο έντονα. Εν τέλει έγινε πραγματικότητα. Ο Ιβάν Ράκιτιτς υπέγραψε στη Σεβίλλη. Ο Κροάτης μέσος επέστρεψε μετά από έξι χρόνια και πάλι στην ομάδα που τον έκανε παντού γνωστό και πρώτο όνομα. Ο κύκλος του στην Μπαρτσελόνα δεν έκλεισε, όπως εκείνος θα ήθελε.

Οι Καταλανοί μετά από χρόνια δεν πήραν ούτε έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα έμειναν πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Κύπελλο αποκλείστηκαν νωρίς και στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισαν την απόλυτη ταπείνωση. Την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά με σκορ 8-2! Κάτι που είχε να συμβεί πάνω από 50 χρόνια!

Οπότε το φινάλε μεταξύ των δύο πλευρών δεν ήταν και το καλύτερο. Παρόλα αυτά ο έμπειρος μέσος κοιτάει μπροστά. Δείχνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει όσο πιο ψηλά γίνεται με τους Ανδαλουσιανούς και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το ποδόσφαιρο που θα παίξει εκεί.

Κάτι που μάλλον του είχε λείψει τους τελευταίους μήνες στο “Καμπ Νου”. Περνάει καλά ο Ράκιτιτς και αυτό βγαίνει προς... τα έξω! 

Περνάει καλά ο Ράκιτιτς και αυτό βγαίνει προς… τα έξω!

O Ιβάν Ράκιτιτς είναι από εκείνους τους παίκτες που τα έζησε όλα στην καριέρα του. Ναι μεν ακόμη αυτή μπορεί να μην έχει κλείσει, αλλά βρίσκεται λίγο πριν τη Δύση της. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κροάτης μέσος τα έχει τα… χρονάκια του. Οπότε αυτό που θέλει στο τέλος είναι να περνάει καλά.

Το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα είχε αλλάξει. Εκτός αυτού ήθελε να επιστρέψει και στην ομάδα που τον ανέδειξε. Στον σύλλογο που τον βοήθησε σημαντικά όλα όσα είχε ονειρευτεί κάποτε. Καλύτερο timing από το τωρινό δεν θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από τους δύο. Μιας και η Σεβίλλη πριν από μερικές εβδομάδες κατέκτησε και το Γιουρόπα Λιγκ, για έκτη φορά στην ιστορία της, οπότε ήθελε ένα “μπαμ”.

Ο Ράκιτιτς ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τους “σεβιγιάνος”, αλλά δείχνει πως είναι έτοιμος να το απολαύσει. Το χαμόγελό του στα social media είναι η καλύτερη δυνατή απόδειξη που υπάρχει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ