ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπάρτσα: Οι επόμενες εκλογές κρίνουν το μέλλον του Μέσι

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στη "Μπάρτσα πέρα της επόμενης σεζόν θα κριθεί εν πολλοίς από το αποτέλεσμα των εκλογών του συλλόγου τον επόμενο Μάρτη.

Μπάρτσα: Οι επόμενες εκλογές κρίνουν το μέλλον του Μέσι

Το θρίλερ παραμονής του Λιονέλ Μέσι στη “Μπάρτσα” είχε αίσιο τέλος για τους φίλους της ομάδας. Έστω και προσωρινά. Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αποφάσισε να μείνει μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν. Όταν δηλαδή, θα έχει μείνει ελεύθερος από το σύλλογο καθώς τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Έτσι, θα είναι πολύ πιο απλό να βρει τη νέα του ομάδα σε σχέση με τώρα που θα χρειαζόταν να πάει στα δικαστήρια το σύλλογο για να βρει το δίκιο του.

Σε κάθε περίπτωση πολλά μπορούν να αλλάξουν σε ένα χρόνο. Σε αυτό ποντάρουν και οι φίλοι των “μπλαουγκράνα”. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της καταλανικής Sport το σενάριο παραμονής του Μέσι και τα επόμενα χρόνια στο σύλλογο δεν πρέπει να αποκλείεται.

Κλειδί για την τελική του απόφαση θα διαδραματίσουν οι προεδρικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2020. Το θετικό για τους φίλους της Μπαρτσελόνα είναι ότι ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, οι σχέσεις του οποίου με τον Μέσι είναι απολύτως παγωμένες, έχει δηλώσει ότι δε θα κατέβει στις επόμενες εκλογές.

Για την ακρίβεια ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία αυτή τη στιγμή είναι ο Βίκτορ Φοντ. Αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή και άλλοι υποψήφιοι στο μέλλον αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα το κάνει. Σε κάθε περίπτωση η Sport επιμένει ότι το τελικό αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα κρίνει την παραμονή ή την αποχώρηση του Μέσι από τη “Μπάρτσα”.

Οι λόγοι παραμονής του για ένα ακόμη έτος

Παρά την απόφαση του να μείνει για ένα ακόμη χρόνο, ο Μέσι αυτή τη στιγμή έχει εκφράσει την πρόθεσή του ν αποχωρήσει του χρόνου. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε σε συνέντευξή του για τους λόγους που τον ωθούν στην πόρτα της εξόδου της “Μπάρτσα”

“Η επιθυμία μου εδώ και καιρό ήταν να φύγω από την ομάδα. Δεν ήμουν και δεν είμαι χαρούμενος. Παρόλα αυτά θα παραμείνω, προκειμένου να μην μπω σε μία δικαστική διαμάχη με τον σύλλογο. Ο Μπαρτομέου και οι υπόλοιποι της διοίκησης είναι μία πραγματική καταστροφή” ανέφερε αρχικά.

“Τα έζησα όλα μα όλα με την Μπαρτσελόνα. Μου έδωσε και της έδωσα τα πάντα. Το να πάω στα δικαστήρια ήταν κάτι που δεν ήθελα για κανένα λόγο. O Μπαρτομέου μου είπε πως ο μοναδικός τρόπος για να φύγω από την ομάδα είναι να βρεθεί κάποιος σύλλογος και να δώσει το χρηματικό ποσό της ρήτρας. Τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Ο ίδιος άνθρωπος, ο Μπαρτομέου, ήταν αυτός που μου είπε στο τέλος της σεζόν ότι αν θέλω να φύγω, τότε μπορώ να το κάνω. Μου είπε ότι ήταν καθαρά μία δική μου απόφαση. Αλλά στο τέλος δεν κράτησε την υπόσχεσή του”, είπε ο Λιονέλ Μέσι για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

“Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι θέλω να φύγουμε από τη Βαρκελώνη όλοι άρχισαν να κλαίνε. Ήταν δραματική η κατάσταση. Τα παιδιά μου δεν ήθελαν να φύγω από την Μπάρτσα. Αλλά έλεγα όλο τον χρόνο τόσο στην ομάδα όσο και στον πρόεδρο ότι ήθελα να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πλάνο στον σύλλογο. Απλά καλύπτουν τις τρύπες που υπάρχουν”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ