ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Έκλεισε στην Κολωνία ο Λημνιός

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη καριέρα του βρίσκεται ο Δημήτρης Λημνιός, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Κολωνία.

Έκλεισε στην Κολωνία ο Λημνιός

Μια ανάσα από την Μπουντεσλίγκα βρίσκεται ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός. Ο 22χρονος έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να βρεθεί στις τάξεις της Κολωνίας. Ο γερμανικός σύλλογος φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ η πρόταση αυτή αναμένεται να γίνει αποδεκτή, με τον παίκτη να ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από τη νέα του ομάδα. Ο Λημνιός επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Ελλάδος από το Κόσοβο. Αμέσως ενημερώθηκε για το υπαρκτό ενδιαφέρον της Κολωνίας και τη πρόθεση του ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την πρόταση. Η συμφωνία αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Μπροστά στον 22χρονο επιθετικό ανοίγεται η ευκαιρία σε μικρή ποδοσφαιρικά ηλικία να βρεθεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα πρωταθλήματα που επενδύσει στο ταλέντο Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ο Λημνιός πηγαίνει εκεί ως έτοιμος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από όλα τα σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Πετάει για Μπουντεσλίγκα ο Λημνιός

Η καριέρα του Βολιώτη επιθετικού βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία. Ο 22χρονος ξεκίνησε από τον Ατρόμητο και με ταχείς ρυθμούς κατάφερε να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Η εργατικότητά του καθώς επίσης και το ταλέντο του τον έφερε στο σήμερα και στο ενδιαφέρον της Κολωνίας. Οι Γερμανοί περιμένουν πολλά από εκείνον.

Ο Λημνιός διαθέτει πολλά από τα στοιχεία που επιθυμεί μια ομάδα που παίζει παιχνίδι αντεπιθέσεων. Ταχύτητα, ντρίμπλα και έκρηξη είναι μερικά από τα προσόντα που τον διακρίνουν. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μην ξεχνάμε πως του χάρισε και μια θέση στην εθνική ομάδα.

O ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον φαν Σχιπ χρησιμοποιεί σταθερά τον 22χρονο ακραίο επιθετικό. Τη περασμένη σεζόν κατάφερε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ να πετύχει έξι τέρματα και να μοιράσει επτά ασίστ. Διόλου άσχημα για τον νεαρό. Αυτά και άλλα πολλά είδαν στην Κολωνία και… απασφάλισαν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ