ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

H Ρεν διαθέτει έναν πιτσιρικά που έχει τρελάνει την Ευρώπη

Ο Τζορτζίνιο Ρούτερ θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στη Λιγκ 1, αγωνίζεται στη Ρεν και προκαλεί... πάταγο σε όλη την Ευρώπη.

H Ρεν διαθέτει έναν πιτσιρικά που έχει τρελάνει την Ευρώπη

Η Ρεν είναι από τις ομάδες που βγάζουν τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες με το… τσουβάλι. Δεν έχει το όνομα της Μπαρτσελόνα, ούτε στις ακαδημίες του Άγιαξ. Παρόλα αυτά οι Γάλλοι κάτι κάνουν πολύ καλά και έχουν αυτή τη δυνατότητα. Δηλαδή να δημιουργούν νέους αστέρες, αυτοί να αγωνίζονται για μικρό χρονικό διάστημα μαζί τους και στη συνέχεια να την… κάνουν για άλλες πολιτείες.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι αυτός που έκανε το πρώτο μεγάλο “μπαμ”. Η πορεία του γνωστή. Λίγο αργότερα ακολούθησε ο Εντουάρντο Καμιβανγκά, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό “στόχαστρο” της Ρεάλ Μαδρίτης τους τελευταίους μήνες. Το νέο… φυντάνι που έχει κάνει ήδη πάταγο σε πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είναι ο Τζορτζίνιο Ρούτερ.

Πρόκειται για έναν επιθετικό που τα έχει όλα. Τεχνική κατάρτιση, άριστα τελειώματα και είναι πολύ δυνατός, αλλά και εξίσου γρήγορος. Με τη φανέλα της Ρεν δεν έχει αγωνιστεί πολλές φορές ακόμη. Παρόλα αυτά το “France Football” έκανε γνωστό πως ήδη την πόρτα της γαλλικής ομάδας έχουν χτυπήσει σύλλογοι, όπως: η Άρσεναλ, η Μίλαν, η Μπάγερν Μονάχου και η Γκλάντμπαχ. Θέλει Ρεν και το... δείχνει ο Ρούτερ!

Θέλει Ρεν και το… δείχνει ο Ρούτερ!

Ο Τζορτζίνιο Ρούτερ είναι ήδη διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Γαλλίας. Έχει ήδη μπει σε όλα τα καλά μπλοκάκια των σκάουτερ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Παρόλα αυτά ο ίδιος θεωρεί πως δεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ θέλει να παραμείνει στη Ρεν.

Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο που τον βοήθησε να εξελιχτεί και να γίνει… ντόρος με το όνομά του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος είναι κάτι παραπάνω από θετικός, ώστε να υπογράψει νέα συμφωνία που θα τον κρατήσει εκεί για πιο πολλά χρόνια. Αλλά με μία βασική προϋπόθεση.

Ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα καταφέρει να εξελιχτεί ποδοσφαιρικά, προκειμένου στο άμεσο μέλλον να είναι έτοιμος στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία για τη “μεγάλη μεταγραφή”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ