ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

“Ο Πίρλο ξέρει πολύ καλά τι μπορώ να κάνω”

Σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει τη Γιουβέντους εκεί που "πονάει" είναι ο Αντρέα Πίρλο για τον νέο χαφ των "μπιανκονέρι", Γουέστον ΜακΚένι.

“Ο Πίρλο ξέρει πολύ καλά τι μπορώ να κάνω”

Στη Γιουβέντους δεν θέλουν μόνο την κορυφή τη Ιταλίας. Δεν θέλουν μόνο αυτά που ήδη έχουν. Επιθυμούν και κάτι παραπάνω. Την κατάκτηση της Ευρώπης. Οι “μπιανκονέρι” τη σεζόν που μόλις τελείωσε θα μπορούσαν να τα πάνε πολύ καλά. Ωστόσο, αποκλείστηκαν από τη Λιόν. Γι’ αυτό το λόγο και ο Μαουρίτσιο Σάρι έφυγε άρον- άρον και τον αντικατέστησε ο Αντρέα Πίρλο.

Ο “μαέστρος” δεν έχει καθόλου εμπειρίες από αυτό το πόστο. Ναι μεν μπορεί να έχει τον “αέρα” μίας σπουδαίας προσωπικότητας, μπορεί να χαίρει άκρας εκτίμησης, αλλά μπορεί να φέρει αυτό το… κάτι παραπάνω στη “Μεγάλη Κυρία”; Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με απόλυτη σιγουριά. Μιας και κανείς δεν ξέρει.

Αυτό που είναι, όμως, σίγουρο είναι οι προθέσεις του “μαέστρου”. Και αυτές είναι που δείχνουν ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Θέλει να φτιάξει μία “Γιούβε” που δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Μία ομάδα με νεαρούς παίκτες και ταχύτητα. Έτσι, στα πλάνα του Πίρλο υπάρχει θέση για τον Γουέστον ΜακΚένι. Έναν μέσο που λίγοι ήξεραν. Όμως, μέσα σε αυτούς ήταν και ο Ιταλός τεχνικός που δείχνει να πιστεύει και με το παραπάνω στο ταλέντο του και στις ικανότητές του. Αυτά είδε ο Πίρλο και... τρελάθηκε μαζί του!

Αυτά είδε ο Πίρλο και… τρελάθηκε μαζί του!

Από την Μπουντεσλίγκα τα τελευταία χρόνια έχουν βγει μερικοί σπουδαίοι μέσοι. Μερικοί από αυτούς κάνουν πράγματα και θαύματα σε κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην εν λόγω λίστα να βρίσκεται και το όνομα του Γουέστον ΜακΚένι.

Ο νεαρός μέσος τα πήγε περίφημα τη σεζόν που πέρασε με τη Σάλκε. Αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως με αυτές τις εμφανίσεις θα κέρδιζε την εμπιστοσύνη του Αντρέα Πίρλο που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τους “βασιλικούς μπλε”. Ένα προσωπικό στοίχημα για τον “μαέστρο” που… κάτι είδε στον Αμερικανό μέσο.

Αυτός με τη σειρά του όταν ρωτήθηκε γιατί ο παλαίμαχος χαφ τον επέλεξε είχε να πει: “Ποιο είναι το δυνατό μου σημείο; Να κερδίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται την μπάλα. Αυτό είδε σε εμένα ο Αντρέα Πίρλο και ήθελε να με φέρει στην ομάδα. Μίλησα μαζί του και ξέρω πολύ καλά πόσο εκτιμάει τους παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ