ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

Ανώτερη η Γαλλία με τεσσάρα στην Κροατία και πολλά ρεκόρ!

Η Γαλλία δύο χρόνια μετά τον τελικό του Μουντιάλ, νίκησε με το ίδιο σκορ (4-2) την Κροατία, αυτή τη φορά βέβαια για το Nations League.

Ανώτερη η Γαλλία με τεσσάρα στην Κροατία και πολλά ρεκόρ!

Η Γαλλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίωρο, αλλά εν τέλει έκαμψε την αντίσταση της σκληροτράχηλης Κροατίας με 4-2. Έτσι, οι «τρικολόρ» βρίσκονται σταθερά πρώτοι μαζί με την Πορτογαλία η οποία έφυγε με το διπλό από τη Σουηδία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ! Το αξιοπρόσεκτο γεγονός ήταν ότι με το ίδιο σκορ είχε νικήσει η Γαλλία την Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ το 2018. Τυχαίο;

Πάγωσε το «Σταντ Ντε Φρανς» για 30 λεπτά

Ο Λόβρεν ξεκίνησε τον χορό των τερμάτων στο 17′ της αναμέτρησης με μια ενέργεια που δεν συνηθίζει να κάνει αμυντικός. Ο στόπερ της Ζενίτ με μια όμορφη ατομική προσπάθεια νίκησε τον Γιορίς για το 0-1, αφού πρώτα άδειασε τον Λούκας Ερνάντες! Βέβαια, η χαρά των Κροατών δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα. Αυτό διότι ο Αντουάν Γκριεζμάν από ασίστ του Αντονί Μαρσιάλ ισοφάρισε το ματς. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα με το γκολ αυτό, έπιασε στην πέμπτη θέση των σκόρερ των «τρικολόρ» τον Ζινεντίν Ζιντάν! Σαν να μην έφτανε αυτό για τους δευτεραθλητές κόσμου, Κροάτες, ο τερματοφύλακας Λιβάκοβιτς χρεώθηκε αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Γαλλία

Αποκαταστάθηκε η τάξη

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Κροατία ζήτησε πέναλτι διαμαρτυρόμενη για χέρι του Ουπαμεκάνο, ωστόσο ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα όμως, ο ερχόμενος από τον πάγκο, Γιόσιπ Μπρέκαλο, με εξαιρετικό σουτ εντός περιοχής άφησε… άγαλμα τον Γιορίς για το 2-2. Μάλιστα, το σύνολο του Ζλάτκο Ντάλιτς λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Ιβάν Πέρισιτς πέρασε λίγο πάνω από το γαλλικό οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι που στο 65′ τα πράγματα απλουστεύθηκαν για τους πρωταθλητές κόσμου. Ο Γκριεζμάν αυτή τη φορά από εκτελεστής έγινε δημιουργός, με τον Ουπαμεκάνο να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Λιβάκοβιτς. Έτσι, η Γαλλία πήρε ξανά στο απόλυτο τον έλεγχο του ματς και δεν σταμάτησε εκεί.

Συγκεκριμένα, στο 77′ ο Ζιρού από τη λευκή βούλα του πέναλτι έκανε το 4-2. Game over… Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επιθετικός της Τσέλσι πέρασε στην τρίτη θέση των σκόρερ της Γαλλίας με το εθνόσημο, με απόσταση μόλις ενός γκολ από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται ο Μισέλ Πλατινί! Έτσι, με δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, Γαλλία και Πορτογαλία βρίσκονται χέρι-χέρι στην κορυφή του ομίλου τους. Από την άλλη, Σουηδία και Κροατία όπως φαίνεται θα παλέψουν για την παραμονή τους στη Λιγκ Α’.

Πεντάρα το Βέλγιο, κόλλησε στο μηδέν η Αγγλία

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της πρώτης λίγκας του Nations League, η Αγγλία έμεινε στο 0-0 στην Κοπεγχάγη με αντίπαλο τη Δανία, ενώ αντίθετα έξι γκολ σημειώθηκαν στο Βέλγιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι« συνέτριψαν με 5-1 τους φιλόδοξους αλλά αδύναμους φέτος, Ισλανδούς…

Τέλος, στα αξιοσημείωτα ματς των υπόλοιπων κατηγοριών, η Κύπρος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στη Λευκωσία. Έχασε 2-0 από το Αζερμπαϊτζάν και έμεινε τελευταία στον όμιλό της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ