ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Δεν φεύγει ο Κουτίνιο, τον θέλει… απεγνωσμένα η Μπαρτσελόνα»

Ο Κούμαν και η Μπαρτσελόνα... δεν σκέφτονται καν την πώληση του Κουτίνιο, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσσου!

«Δεν φεύγει ο Κουτίνιο, τον θέλει… απεγνωσμένα η Μπαρτσελόνα»

Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα περίμενε στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί να μην εντυπωσίασε στις πρώτες του εμφανίσεις με τους Καταλανούς, ωστόσο ουδέποτε του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Τα 100+ εκατ. ευρώ που δόθηκαν για την απόκτηση του από την Λίβερπουλ, δεν “έπιασαν τόπο”, στην πρώτη του σεζόν στο Καμπ Νόου. Ωστόσο, οι Μπλαουγκράνα αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο να δοθεί δανεικός. Έτσι και έγινε με τον Βραζιλιάνο να καταλήγει στην Μπάγερν Μονάχου.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο έμπειρος άσσος θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τα δεδομένα άλλαξαν μετά την έλευση του Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός εισηγήθηκε την παραμονή του ποδοσφαιριστή και η διοίκηση του συλλόγου… δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. 

Εδώ και λίγες ημέρες ο Βραζιλιάνος έχει ενσωματωθεί και προπονείται με τους Μπλαουγκράνα. Μάλιστα, ο Κούμαν ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως θα έχει ενεργό ρόλο την νέα σεζόν. Κουτίνιο

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν όμως πολλά σενάρια που θέλουν τον Κουτίνιο.. να εξετάζει την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως ο αντζέτης του Βραζιλιάνου φρόντισε να διαψεύσει άμεσα αυτά τα σενάρια…

«Αμέσως μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν, ο Κούμαν ενημέρωσε τον Κουτίνιο πως τον θέλει στην ομάδα. Του είπε πως τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα. Κανονικά θα επέστρεφε στις 7 του Σεπτέμβρη. Ωστόσο, δεν ήθελε να χάσει την φόρμα του και προπονείται ήδη με τον σύλλογο. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα άλλαξε το σκεπτικό της σχετικά με το πως θα κινηθεί για τον Κουτίνιο, τον Ντεμπελέ και τον Γκριεζμάν. Θα έχουν όλοι πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν», είπε ο Κία Τζοοραμπτσιάν με δηλώσεις του.

«Ο Κουτίνιο έκανε μια εξαιρετική σεζόν και απέναντι στην Μπαρτσελόνα έκανε απλά την… δουλειά του. Αυτός πιστεύω πως είναι και ο βασικός λόγος που η Μπαρτσελόνα τον θέλει τόσο απεγνωσμένα πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Κουτίνιο σε αγγλικό Μέσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ