Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ατσέρμπι δεν παίρνει νέο συμβόλαιο και πολλοί τον… κοιτούν
Λάτσιο

Ο Ατσέρμπι δεν παίρνει νέο συμβόλαιο και πολλοί τον… κοιτούν

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός επιθυμεί νέα συμφωνία με τη Λάτσιο, όμως η ομάδα της Ρώμης απέχει πολύ οικονομικά

08.09.2020 | 12:41

Δυναμικό ενδιαφέρον για τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Λάτσιο έχουν εκφράσει Ίντερ και Νάπολι. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει νέο συμβόλαιο με τους «λατσιάλι», όμως η οικονομική διαφορά δύσκολα θα γεφυρωθεί.

Σκρίνιαρ και Κουλιμπαλί αβέβαιοι και ήδη ρωτούν οι δύο διεκδικητές

Μεγάλη απόσταση στο κομμάτι της αμοιβής υπάρχει ανάμεσα σε Ατσέρμπι και Λάτσιο. Ο Ιταλός αμυντικός που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, έκανε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. Για αυτές τις εμφανίσεις ζητάει νέο συμβόλαιο, με απολαβές που θα αγγίζουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ωστόσο η πλευρά της Λάτσιο προσφέρει περίπου τα… μισά. Όπως καταλαβαίνει κάποιος ο παίκτης μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από αυτή την προσφορά και δεν αποκλείεται να ψάξει την τύχη του αλλού.

Ήδη Νάπολι και Ίντερ φαίνεται να έχουν ρωτήσει για την τιμή του Ιταλού στόπερ. Και οι δύο ομάδες πιθανότατα θα χάσουν έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς Μίλαν Σκρίνιαρ και Καλιντού Κουλιμπαλί βρίσκονται στο στόχαστρο της Μάντσετσερ Σίτι. Έτσι θέλουν να έχουν έτοιμη την απάντηση τους σε ενδεχόμενη αποχώρηση και ο Ατσέρμπι αποτελεί πολύ καλή λύση.

Ο Ιταλός διεθνής αμυντικός πλησιάζει το 33ο έτος της ηλικίας του και η τιμή του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή. Η απόδοση του ωστόσο κρίνεται εξαιρετική, συμπληρώνοντας 45 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με τη Λάτσιο, τερματίζοντας 4η στο Καμπιονάτο, 5 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version