ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Ο Αζάρ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι”

Ο πρώην συμπαίκτης του Εντέν Αζάρ στη Τσέλσι, Σάμουελ Ετό, τόνισε ότι ο Βέλγος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Λιονέλ Μέσι.

“Ο Αζάρ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι”

Ο Εντέν Αζάρ στην πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι μας εξέπληξε δυσάρεστα. Δε μπόρεσε ποτέ ούτε καν να πλησιάσει τα γνωστά του εξωγήινα επίπεδα σε μία σεζόν γεμάτη απογοητεύσεις και τραυματισμούς. Ο ίδιος ο Βέλγος υποστήριξε ότι αυτή ήταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας του. Χειρότερη ακόμα και από τη σεζόν 2015/2016, τη χρονιά δηλαδή που απολύθηκε ο Μουρίνιο από τη Τσέλσι. Παρ΄όλα αυτά, η ποδοσφαιρική κοινότητα πιστεύει ότι ο Αζάρ θα ανακάμψει στη δεύτερη σεζόν του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Εντύπωση προκάλεσε, πάντως, μία πρόσφατη δήλωση του πρώην συμπαίκτη του Αζάρ στη Τσέλσι, Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την έναρξη της La Liga φάνηκε να υποστηρίζει ότι ο “Αζάρ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι” σύμφωνα με την As.

Πρόκειται σίγουρα για μία υπερβολική δήλωση από ένα παίκτη που υπήρξε συμπαίκτης του Μέσι για 5 σεζόν στη Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Μέσι μέτρησε 30 γκολ και 26 ασίστ σε 43 συμμετοχές. Την ίδια ώρα ο Αζάρ πέτυχε 1 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 22 συμμετοχές για τη “βασίλισσα”.

H πρόβλεψη του Ετό για το πρωτάθλημα

Στη συνέχεια, φυσικά, ο Ετό εξέφρασε την αγάπη του για τον Μέσι. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε ακόμα και αν αλλάξει το όνομά της φύγει ο Μέσι το επόμενο καλοκαίρι.

“Ο Μέσι είναι σαν το γιό μου. Παρέμεινε και γι΄αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Η καρδιά της ομάδας χρειάζεται όμως, περισσότερους παίκτες στο στύλ της Μπαρτσελονα. Παίκτες που να γνωρίζουν το τικι-τάκα και να μην είναι box to box.

O Ετό προέβλεψε, επίσης, ότι η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει το επόμενο πρωτάθλημα και εξέφρασε την ελπίδα του να δει τον Μπουσκέτς να επιστρέφει στις κορυφαίες εμφανίσεις.

“Η Μπαρτσελονα θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια αλλά θέλω η Μαγιόρκα, η ομάδα της καριέρας μου να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία. Θα ήθελα να δω τον Μοπυσκέτς ξανά στο κορυφαίο επίπεδο. Όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η Μπαρτσελόνα κερδίζει τίτλους”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ