ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον… Ιέρο της (vid)

15 χρόνια πίσω η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ καλωσορίζουν στην οικογένειά τους τον παίκτη που θα καθόριζε την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον… Ιέρο της (vid)

Καλοκαίρι του 2005. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στα χρόνια που αναζητά ποδοσφαιριστές που θα την διατηρήσουν στη κορυφή για τα επόμενα χρόνια. Παίκτες που να έχουν το ταλέντο και την προσωπικότητα να φορέσουν τη λευκή φανέλα. Στη Σεβίλλη εκείνη τη σεζόν είχε αγωνιστεί στην παρθενική του χρονιά σε επίπεδο Λα Λίγκα ένας πιτσιρικάς που είχε κάνει αίσθηση.

Το όνομα αυτού, Σέρχιο Ράμος. Ο 19χρονος τότε κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας. Το τμήμα σκάουτινγκ της «Βασίλισσας» λειτούργησε με αστραπιαία ταχύτητα. Ο φάκελος κατέφθασε άμεσα πληρέστατος στα γραφεία του συλλόγου και το «μπαλάκι» έπεσε στη πλευρά του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας του μαδριλένικου συλλόγου έπραξε τα δέοντα.

Οι Μαδριλένοι πλησίασαν τη Σεβίλλη πραγματοποιώντας διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Όπερ και εγένετο λίγο αργότερα. Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2005 ο Σέρχιο Ράμος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος θα περίμενε πως το 19χρονο τότε παιδί θα κατόρθωνε όσα έμελλε να του χαρίσει η ιστορία. Ο Ράμος στην Ρεάλ Μαδρίτης

Κανείς σαν τον Σέρχιο Ράμος στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 34χρονος πλέον αμυντικός σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα που λατρεύτηκε και λατρεύει όσο καμία άλλη. Το παλμαρέ του είναι γεμάτο τίτλους και διακρίσεις. Τρόπαια που ο ίδιος συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου αυτά να καταλήξουν στη τροπαιοθήκη του Σαντιάγκο  Μπερναμπέου.

Ο Σέρχιο Ράμος για πολλούς είναι ο κορυφαίος αμυντικός της γενιάς του αλλά και ένας από τους σπουδαιότερους της ιστορίας του αθλήματος. Η ηγετική του προσωπικότητα σε συνδυασμό με την τεχνική του κατάρτιση τρομάζουν κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο διάβα του. Εκείνος εκεί για μια… ζωή στη Μαδρίτη στην αγαπημένη του Ρεάλ. Όλα έχουν αλλάξει στη «Βασίλισσα» όμως ο αρχηγός παραμένει.

Τώρα όντας στη δύση της λαμπρής καριέρας του γυρνώντας πίσω είναι σίγουρο πως δεν θα άλλαζε στιγμή. Ρεάλ Μαδρίτης και εθνική Ισπανίας του χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές. Η Βασίλισσα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την ημέρα της υπογραφής του…

https://twitter.com/realmadriden/status/1303235889385086978

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ