ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πρώτη διαφωνία Κούμαν – διοίκησης για μεταγραφή!

Διαφωνία ανάμεσα στον Ρόναλντ Κούμαν και τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα - Βαϊνάλντουμ ζητάει ο Ολλανδός, Τιάγκο Αλκάνταρα θέλει η διοίκηση.

Πρώτη διαφωνία Κούμαν – διοίκησης για μεταγραφή!

Ο Ρόναλντ Κούμαν είδε επιτέλους τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στην ομάδας. Μετά τις τάσεις φυγής του από την Καταλονία, ο Αργεντινός αναγκάστηκε να παραμείνει στο σύλλογο και όπως δήλωσε είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Όλη η ιστορία που δημιουργήθηκε είναι ακόμα σαν σκιά πάνω από το Καμπ Νου, ο Μέσι όμως θα προσπαθήσει να τη διώξει και να φέρει και πάλι επιτυχίες στο σύλλογο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μετά τη χθεσινή πρώτη – επιστροφή του στις προπονήσεις, έδωσε το παρόν και σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και σιγά σιγά προσπαθεί να επαναφέρει την κανονικότητα.

Η ηρεμία από ότι φαίνεται όμως δεν κράταει και πολύ στη Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η πρώτη διαφωνία ανάμεσα στον Κούμαν και τη διοίκηση είναι γεγονός. Και έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Η πρώτη μεταγραφή της εποχής Κούμαν στη Μπαρτσελόνα θα γίνει με σκοπό την ενίσχυση του κέντρου της ομάδας. Και εκεί από ότι φαίνεται υπήρξε η διαφορά απόψεων. Πρώτη διαφωνία Κούμαν - διοίκησης για μεταγραφή!

Ο Κούμαν εδώ και καιρό έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Τζίτζι Βαϊνάλντουμ από τη Λίβερπουλ. Η πλευρά της διοίκησης ήταν θετική με την έλευση του Ολλανδού, τα πράγματα όμως άλλαξαν στη συνέχεια. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα, που θα ήταν αντικαταστάτης του Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ, δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τους κόκκινους. Αυτό, κάνει τη διοίκηση να έχει δεύτερες σκέψεις.

Η διαφωνία

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι υπάρχει μία μεταγραφική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Εφόσον ο Τιάγκο δεν έκλεισε στη Λίβερπουλ και είναι ακόμα στο μεταγραφικό παιχνίδι, θέλουν να κάνουν προσπάθεια να τον φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη. Ο Κούμαν από την άλλη επιμένει στον Βαϊνάλντουμ με τη ρήξη σε αυτόν τον τομέα να είναι φανερή. Επίσης, από την πλευρά της διοίκησης είναι κάπως προβληατισμένη με την επιμονή του Κούμαν στους Ολλανδούς παίκτες. Θυμίζουμε ότι ο Κούμαν είχε προτείνει και τον Φαν Ντε Μπεκ που κατέληξε στη Γιουνάιτεντ αλλά και τον Ντεπάι που είναι κοντά στο να κλείσει με τη Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ