ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Τα μοντέλα που έμπλεξαν Φόντεν και Γκρίνγουντ έσπασαν τη σιωπή τους (pic/vid)

Τα 2 μοντέλα τα οποία βρέθηκαν στο δωμάτιο του Φόντεν και του Γκρίνγουντ στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας έσπασαν τη σιωπή τους μετά το ντόρο που προκλήθηκε.

Τα μοντέλα που έμπλεξαν Φόντεν και Γκρίνγουντ έσπασαν τη σιωπή τους (pic/vid)

Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας τις τελευταίες μέρες, όταν έγινε γνωστό ότι δύο παίκτες της εθνικής Αγγλίας έσπασαν τους κανόνες καραντίνας, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο τεχνικός της ομάδας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να τους στείλει σπίτι τους και να στερηθεί των υπηρεσιών τους. Αναφερόμαστε στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν και στον εξτρέμ της Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ. Οι 2 ποδοσφαιριστές παραβίασαν τις οδηγίες προστασίας από τον COVID-19 καλώντας κορίτσια στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους στην Ισλανδία.

Το μοντέλο Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir και η ξαδέρφη της, Lara Clausen, κατέληξαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου οι Γκρίνγουντ και Φόντεν έμεναν, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να σταλεί στο σπίτι λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο τους στην Αγγλία εναντίον της Ισλανδίας για παράβαση των αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών του κορονοϊού

Πλάνα από τους 2 διεθνείς της Αγγλίας στο δωμάτιό τους εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Επίσης διέρρευσε πλάνα από μια κλήση Snapchat που έδειχνε δύο κορίτσια να μιλούν στο ντουέτο και να μιλούν για να τους συναντήσουν .

Η τοποθέτηση των μοντέλων

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram προτού διαγράψει τον λογαριασμό της «Miss Iceland», η 20χρονη Nadia ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι οι δύο έπρεπε να μπουν καραντίνα. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έβγαλε ούτε διέρρευσε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν εμφανιστεί.

Σύμφωνα με τη Mirror , η δήλωσή της έγραφε: “Ήθελα να ξεκαθαρίσω λίγο για όλο αυτό το πράγμα. Δεν έχω διαρρεύσει τίποτα στα μέσα ενημέρωσης. Δεν έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες και αυτά τα βίντεο. Δεν του μιλούσα στο τηλέφωνο, ήταν άλλο κορίτσι. Δεν ήξερα ότι ήταν καραντίνα. Δεν το άξιζαν αυτό, είναι υπέροχοι παίκτες και πραγματικά καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν εννοούσα να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα το πω ξανά, δεν έχω διαρρεύσει ΤΙΠΟΤΑ στα ΜΜΕ και ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα. Επίσης, φορούσα τζιν εκείνο το βράδυ, όχι κολάν. Ναι το δημοσίευσα για μία ώρα, μια ιστορία με τους στενότερους φίλους μου, αλλά κάποιος πήρε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Ναι, έκανα λάθος. Ποτέ δεν είπα ότι δεν το έκανα. Αλλά θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου από ιστορίες που δεν είναι αληθινές.”

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη που έκαναν τα δύο ξαδέρφια στη  Daily Mail, η Νάντια είπε ότι είχε μιλήσει με τον αστέρι της Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “για μερικές ημέρες” προτού φτάσει και η υπόλοιπη ομάδα της Αγγλίας στο Ρέικιαβικ , πρωτεύουσα της Ισλανδίας.

Οι “τέλειοι gentlemen”

Περιγράφοντας τους ως “τέλειους gentemen”, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι o Γκρίνγουντ έπαιζε για τη Γιουνάιτεντ και ούτε είχε μιλήσει προηγουμένως με τον Φόντεν

Η Nadia εξήγησε: “Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Ρώτησα τον Φιλ ποιος ήταν. Δεν ξέρω πολλά από ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ καθόλου ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζαμε καν ότι ο Μέισον έπαιζε για τη Γιουνάιτεντ. Δεν τους έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν θέλουμε να τους διακόψουμε γιατί φυσικά περνούν πολλά αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας. Ήταν καλοί άντρες. Πραγματικά, πολύ καλοί”.

Η 19χρονη Λάρα πρόσθεσε: “Ήμαστε όλοι νέοι και ηλίθιοι και όλοι κάνουμε λάθη. Μας φέρονταν πολύ καλά. Ήταν τόσο κύριοι. Πραγματικά καλοί τύποι.”

Ο Φόντεν έχει ήδη αναρτήσει μία δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, ενώ και οι πράξεις των 2 παίκτών καταδικάστηκαν από το σύλλογό τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ