ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τρελαίνει την Αγγλία η Λιντς! “Χτυπάει” και Ντράξλερ!

Ό,τι περνάει από το χέρι της θα κάνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Λιντς, ώστε να φέρει στο "Έλαντ Ρόουντ" τον Τζούλιαν Ντράξλερ της Πάρι Σεν Ζερμέν.

Τρελαίνει την Αγγλία η Λιντς! “Χτυπάει” και Ντράξλερ!

Πριν από μερικά χρόνια ο Τζούλιαν Ντράξλερ ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό το λόγο και η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε ένα σωρό χρήματα από ταμεία της. Η γαλλική ομάδα πίστευε πολύ, τότε, σε εκείνον και στις δυνατότητές του. Εξέλιξη υπήρχε.

Αλλά όχι αυτή που θα περίμενε τόσο ο σύλλογος όσο και ο ίδιος ο παίκτης. Ο Γερμανός μέσος ποτέ δεν έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος. Ήταν πάντα μία “αλλαγή πολυτελείας”. Έπαιζε μόνο όταν κάποιος άλλος είτε είχε μαζέψει κάρτες, είτε ήταν τραυματίας.

Με αυτά και με αυτά οι δύο πλευρές μπήκαν στον τελευταίο χρόνο της από κοινού τους συνεργασίας. Η Παρί θέλει να τον πουλήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και όσο πιο ακριβά γίνεται. Μιας και το συμβόλαιό του έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021. Ο κίνδυνος να φύγει από τη γαλλική πρωτεύουσα για όποια ομάδα εκείνος θέλει με τους πρωταθλητές Γαλλίας να μην βάζουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους είναι κάτι παραπάνω από ορατός πλέον. Πρώτη και καλύτερη για Ντράξλερ η Λιντς!

Πρώτη και καλύτερη για Ντράξλερ η Λιντς!

Έχοντας αγωνιστεί τόσο στο γερμανικό όσο και στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Τζούλιαν Ντράξλερ θέλει να βάλει στη λίστα του και το αγγλικό. Γι΄αυτό το λόγο ο εκπρόσωπός του έχει ήδη ξεκινήσει και μιλάει με διάφορες ομάδες από το Νησί που είναι “ζεστές”, ώστε να κάνουν την επιθυμία του έμπειρου μέσου πραγματικότητα.

Μία από αυτές είναι και η Λιντς. Τα “παγόνια” καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Μάλιστα, η επιθυμία τους είναι να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ώστε αυτό να ενισχυθεί τόσο ποιοτικά- ποδοσφαιρικά, αλλά και στο θέμα του marketing. Η αγγλική ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να κάνει δικό της τον Ροντρίγκο.

Και όπως όλα δείχνουν αυτή ήταν μόνο η αρχή. Μιας και δεν αποκλείεται να υπάρχει ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Ντράξλερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ