ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τζέραρντ: “Είχα προσπαθήσει να ψήσω 2 σταρ να έρθουν στη Λίβερπουλ”

Ο παλαίμαχος μέσος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να μεσολαβήσει για να φέρει 2 αστέρια στο σύλλογο.

Τζέραρντ: “Είχα προσπαθήσει να ψήσω 2 σταρ να έρθουν στη Λίβερπουλ”

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποτέλεσε για πολλά χρόνια τη σημαία της Λίβερπουλ. Ένας πραγματικός αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Όχι μόνο ήταν καλός παίκτης, όχι μόνο ήταν ηγέτης αλλά, όπως παραδέχεται, όποτε χρειάστηκε λειτούργησε και διαμεσολαβητής για να “ψήσει” ποδοσφαιριστές να έρθουν στους “κόκκινους”. Στην αυτοβιογραφία του ομολογεί ότι είχε προσπαθήσει να φέρει στο σύλλογο τον Γουίλιαν το 2013 και τον Κρος το 2014.

Ωστόσο, τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε δεν ήταν αρκετά σε μία εποχή που η Λίβερπουλ διένυε τα πέτρινα χρόνια της.

“Ακολούθησα τη συνηθισμένη ρουτίνα όταν πλησίασα έναν αστέρι που θέλαμε να υπογράψουμε. Αντί να τον καλέσω απευθείας, έστελνα πάντα ένα μήνυμα. Φαινόταν πιο ευγενικό και επέτρεψε στον παίκτη να διαβάσει το μήνυμά μου σε μια στιγμή που του ταιριάζει καλύτερα. Μια κρύα κλήση μου φαινόταν λάθος. Χαιρέτησα τον Γουίλιαν και ήλπιζα ότι δεν θα τον πειράζει να επικοινωνήσω μαζί του απευθείας. Τόνισα πόσο τον θαύμαζα ως παίκτη και τότε, αφού ανέφερα ότι ήξερα ότι η Λίβερπουλ μιλούσε στον ατζέντη του, χρησιμοποίησα την τυπική ατάκα: “Εάν πρέπει να συνομιλήσεις ή να κάνεις ερωτήσεις, είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή”.

Στη συνέχεια ο Τζέραρντ ομολογεί ότι ο παίκτης ήθελε να γίνει συμπαίκτης του αλλά είχε ένα ενδοιασμό. Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δε του έδινε τη δυνατότητα να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

“Το επόμενο μήνυμα από τον Γουίλιαν ήταν τόσο προφανές που θα μπορούσα να το έγραψα για αυτόν ακόμη και πριν το διαβάσω. Και πάλι είπε ότι θα ήταν υπέροχο να παίζει στην ίδια ομάδα με εμένα, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ μπορεί να του δώσει το Champions League. Τελικά πήγε στην Τσέλσι”.

Η επόμενη αποτυχημένη προσπάθεια με Κρος.

Το επόμενο έτος προσπάθησε να πείσει τον Κρος να έρθει από τη Μπάγερν Μονάχου στο “Άνφιλντ”. Ωστόσο, χωρίς επιτυχία για μία ακόμη φορά, καθώς ο Γερμανός επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Ο στόχος μας το 2014 ήταν γελοία αισιόδοξος. Ο Μπρένταν μου ζήτησε να κάνω μια προσπάθεια να μιλήσω στον Κρος. Και οι δύο θαυμάσαμε πάρα πολύ τον Κρος. Ήξερα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να κάνει στην Μπάγερν Μονάχου μια προσφορά και έτσι ένιωσα λίγο αμήχανα όταν του έστειλα μήνυμα. Ο Γερμανός ήταν στο δρόμο του να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χώρα του και η Ρεάλ ήταν η πρωταθλητές της Ευρώπης. Αλλά ο Θεός αγαπά κάποιον που προσπαθεί και γι΄αυτό του έδωσα μία ευκαιρία. Ο Κρος δεν με έκανε να νιώθω ότι ήμουν απόλυτα ηλίθιος. Φυσικά, σύντομα θα υπέγραφε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχαμε μια καλή ανταλλαγή μηνυμάτων και του είπα καλή τύχη”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ