ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Νάγκελσμαν: “Ο Ουπαμεκανό δεν το κουνάει ρούπι”

Ο τεχνικός της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έδωσε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον στόπερ της ομάδας, Νταγιότ Ουπαμεκανό, να αποχωρεί φέτος.

Νάγκελσμαν: “Ο Ουπαμεκανό δεν το κουνάει ρούπι”

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκοψε την όρεξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νταγιότ Ουπαμεκανό. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει σαν τρελός τον Γάλλο για να διορθώσει τις περσινές ανορθογραφίες στο κέντρο της άμυνας. Θυμίζουμε ότι Μαγκουάιρ και Λίντελοφ ποτέ δεν κατάφεραν να μας πείσουν ότι μπορούν συστηματικά να αποτελέσουν αξιόπιστες επιλογές.

Έτσι, το ESPN ισχυρίστηκε στα τέλη του περασμένου μήνα ότι στόχος του Σόλσκιερ είναι ο Ουπαμεκανό. Η επιθυμία του Νορβηγού, όμως, δε θα πραγματοποιηθεί. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι ο Γάλλος θα βρίσκεται στους “ταύρους” την προσεχή σεζόν. Ωστόσο, δεν απέκλεισε πιθανή αποχώρησή του το επόμενο καλοκαίρι.

“Ο Ουπαμεκανό θα είναι εδώ για τη σεζόν. Είμαι σίγουρος γι ‘αυτό. Όσο για το μέλλον, δεν είμαι σίγουρος γιατί είναι πολύ ταλαντούχος. Πολλοί σύλλογοι θα θέλουν να αγοράσουν – την επόμενη σεζόν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητά η αποχώρησή του από το κλαμπ. Αλλά αυτή τη σεζόν θα μείνει” τόνισε.

Η Λειψία το ξεκαθάρισε και μέσω twitter

H Λειψία έκοψε γρήγορα τις ορέξεις των μνηστήρων του Ουπαμεκανό πριν λίγες ημέρες. Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο twitter υπενθυμίζει σε όλους ότι ο Ουπαμεκανό υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτό το συμβόλαιο τον δένει μέχρι το 2023. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης αγωνίζεται στη Λειψία εδώ και 3,5χρόνια. Τον Γενάρη του 2017 αποκτήθηκε από τη Σάλτσμπουργκ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ματς που τον έμαθε όλος ο πλανήτης

Για όποιον παρακολουθεί Μπουντεσλίγκα γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν από τους πιο καλούς στόπερ στη λίγκα. Παρά το δυνατό του κορμί δεν υστερεί καθόλου σε ταχύτητα. Στον αέρα είναι ανίκητος ενώ ξέρει πολύ καλά να βάζει το κορμί του για να διεκδικήσει τη μπάλα. Τέλος, η ψυχραιμία του με τη μπάλα στα πόδια τον κατατάσσει σε έναν από τους σύγχρονους στόπερ.

Αν, όμως, δεν τον ήξερες από τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, τότε σίγουρα τον έμαθες φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο των προημιτελικών, η Λειψία αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ουπαμεκανό πραγματοποίησε το τέλειο παιχνίδι. Όχι μόνο έσβησε τον Ντιέγκο Κόστα από το χορτάρι αλλά ήταν αλάνθαστος και πανταχού παρών όποτε χρειάστηκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ