ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρόοδος για Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό σήριαλ με Σάντσο

Πρόοδος στην υπόθεσης μεταγραφής του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σημειωθεί σύμφωνα με 2 μέσα ενημέρωσης.

Πρόοδος για Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό σήριαλ με Σάντσο

Σατο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού έχει εξελιχθεί η υπόθεση απόκτησης του εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και η Ντόρτμουντ είχε θέσει τελεσίγραφο μέχρι τα μέσα του περασμένου Αυγούστου, όταν και ξεκινούσε την προετοιμασία, στους “κόκκινους διαβολους” γνωρίζουν ότι με την κατάλληλη πρόταση μπορούν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πείσουν τους Βεστφαλούς.

Το πρώτο θετικό βήμα για την απόκτησή του έγινε πάντως. Ο αγγλικός σύλλογος έχει σημειώσει πρόοδος στο ζήτημα του μισθού του παίκτη και της αμοιβής του ατζέντη του από τη μεταγραφή. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν τόσο το ESPN όσο και η Telegraph.

Ωστόσο, αμφότερες οι πηγές αναφέρουν ότι η μεταγραφή του παίκτη θα κριθεί από τη συμφωνία για το ποσό κόστους μετακίνησής του. Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι για τη Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε ότι η Ντόρτμουντ κοστολογεί τον Σάντσο σε ένα ποσό γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η συγκεκριμένη τιμή θεωρείται παράλογη από τη Γιουνάιτεντ δεδομένου ότι διανύουμε μία πανδημία που προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στα ταμεία των συλλόγων. Ας σημειωθεί ότι ο παίκτης είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σάντσο: «Είναι ωραίο να… “αξίζεις”100 εκατ. ευρώ»

Ο Σάντσο μίλησε στο SportBible για τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί, ενώ αναφέρθηκε… στο κολακευτικό για αυτόν ποσό που ζητάει η Ντόρτμουντ για να τον παραχωρήσει.

“Ξέρουμε πως λειτουργούν τα media. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ιστορίες και φήμες, αλλά το ζήτημα είναι το πως θα το διαχειριστείς εσύ. Εγώ απλά συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο και μόνο εκεί. Στο τέλος το μόνο που με νοιάζει είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και να καταφέρω να κατακτήσω τίτλους. Θεωρώ πως είναι ωραίο να σε κοστολογούν στα… 100 εκατ. ευρώ.Αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που μετράει για εμένα”, είπε.

“Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα. Αν έχω κάνει ένα μέτριο ματς, τότε δεν νιώθω καλά. Θέλω πάντα να δείχνω πως μπορώ να προσφέρω. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και νευριάζω με τον εαυτό μου, όταν δεν τα καταφέρνω. Ωστόσο, προσπαθώ να εμφανιστώ καλύτερο στο επόμενο ματς”, ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ