Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανανέωσε με τη Λιντς ο Μπιέλσα!
Αγγλία

Ανανέωσε με τη Λιντς ο Μπιέλσα!

Δύο ημέρες πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Μαρσέλο Μπιέλσα επιβεβαίωσε ότι θα κάθεται κι αυτή τη σεζόν στον πάγκο της Λιντς, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του!

10.09.2020 | 17:38

Δεν πάει πουθενά ο Μαρσέλο Μπιέλσα! Ο άνθρωπος που οδήγησε τη Λιντς Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε γνωστό πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και θα κάθεται στον πάγκο της και τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του 65χρονου προπονητή έληγε τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας ήταν κοινή και έτσι ο Μπιέλσα σηκώνει πλέον μανίκια για τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ!

Ακόμα βέβαια δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση, με τη Λιντς να αγωνίζεται το Σάββατο στο Άνφιλντ, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος! Βέβαια, η πανδημία του κορωνοϊού έχει πάει πίσω αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο, το οποίο δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε πλήρη κανονικότητα.

Ο Αργεντινός βέβαια έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας του

“Θα βρίσκομαι και αυτή τη σεζόν στη Λιντς. Όλα έχουν διευθετηθεί και θα είμαι κανονικά στον πάγκο της ομάδας. Κάθε διαπραγμάτευση έχει τις ιδιαιτερότητές της και για αυτό δεν ανανέωσε νωρίτερα.

Το γιατί καθυστερήσαμε δεν έχει σημασία. Δουλεύω συστηματικά για την ομάδα, από την ημέρα που ανεβήκαμε ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα, οι παίκτες, οι φίλαθλοι, όλοι αξίζουν να αγωνίζονται σε αυτό το πρωτάθλημα.

Όσο για τη Λίβερπουλ, προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Κλοπ είναι σπουδαίος προπονητής, ο οποίος έχει πετύχει όπου κι αν έχει βρεθεί. Αξίζει απόλυτα τα όσα έχει καταφέρει.

Η Λίβερπουλ είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας και έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου”, ήταν τα λόγια του Μπιέλσα πριν το παιχνίδι στο Άνφιλντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version