ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μoυρίνιο για Μέσι: “Mπορεί να πάει μόνο σε ομάδα που δε σέβεται το FFP”!

Ο Ζοσέ Μoυρίνιο ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και εξήγησε ότι ο Αργεντινός μπορεί να πάρει μεταγραφή μόνο σε ομάδα που δεν σέβεται το FFP.

Μoυρίνιο για Μέσι: “Mπορεί να πάει μόνο σε ομάδα που δε σέβεται το FFP”!

Μπορεί το θέμα της αποχώρησης Μέσι από τη Μπαρτσελόνα να έκλεισε και ο Αργεντινός να παρέμεινε στην ομάδα που υπηρετεί εδώ και 16 χρόνια, παρόλα αυτά, τα απόνερα από ένα τόσο μεγάλο σίριαλ, υπάρχουν ακόμα στην ποδοσφαιρική μας ζωή. Με αφορμή την ενδεχόμενη μεταγραφή Μέσι, ο Ζοσέ Μoυρίνιο έκανε το δικό του σχόλιο. Όχι τόσο για να δείξει σε ποια ομάδα θα πήγαινε ο Μέσι, αλλά για να στείλει μήνυμα. Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες σε σχέση μετο Financial Fair Play.

Ο Πορταγάλος ούτε λίγο ούτε πολύ, χρησιμοποίησε τον Μέσι για να πετάξει ένα «καρφί». Αυτό έχει να κάνει με τις ομάδες που δεν τηρούν το FFP και παράλληλα δεν τιμωρούνται. Στην Αγγλία μάλιστα γίνετια πολύς ντόρος αυτές τις ημέρες με το εν λόγω θέμα. Ειδικά μετά την απαλλαγή της Μάντσεστερ Σίτι από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, το FFP είναι μία φωτιά που περιμένει μία σπίθα για να ανάψει. Εξάλλου αιχμές για τις μεταγραφές των Σίτι και Τσέλσι άφησε και ο Γιούγκεν Κλοπ με δηλώσεις του. Εκτός από το σχόλιο για Μέσι, ο Μoυρίνιο μίλησε για το ντοκιμαντές της Τότεταμ στο οποίο και συμμετείχε. Μoυρίνιο για Μέσι: "Mπορεί να πάει μόνο σε ομάδα που δε σέβεται το FFP"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μoυρίνιο

«Σεβόμαστε το Financial Fair Play στην Τότεναμ. O Mέσι θα μπορούσε να πάει μόνο σε κάποια ομάδα, η οποία δεν σέβεται το Financial Fair Play και η Τότεναμ δεν είναι μια από αυτές σίγουρα», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου στην ερώτηση για Τότεναμ και Μέσι, αφήνοντας έτσι αιχμές για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, ο Ζοσέ Μoυρίνιο στάθηκε και στη συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ για την Τότεναμ «All or Nothing» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι ήταν αληθινό. Τίποτα δεν ήταν ψεύτικο. Όλοι μας ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ότι υπήρχαν κάμερες παντού και απλά ζούσαμε μέρα με τη μέρα τα σκαμπανεβάσματά μας, που ο σύλλογος κι εμείς είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν πολύ αληθινό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ