ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Πρεμιέρα… εφιάλτης για την αγνώριστη Παρί (vid)

H Λανς με τη βοήθεια του κοινού της (5.000 οπαδοί) και το τέρμα του Ιγκνάτιους Καναγκό κατάφερε να επικρατήσει της ελλιπέστατης Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρεμιέρα… εφιάλτης για την αγνώριστη Παρί (vid)

Πρεμιέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Παριζιάνοι έχοντας αγωνιστεί πρόσφατα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είχε το… ελεύθερο από τη γαλλική Ομοσπονδία να καθυστερήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Παράλληλα η Παρί μετρά πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Στην αποψινή πρεμιέρα της αγωνίστηκε χωρίς έξι ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι έχουν διαγνωσθεί με Covid 19.

Αγωνιστικά λοιπόν, ο τεχνικός των Παριζιάνων Τόμας Τούχελ αναγκάστηκε να παρατάξει ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Η έδρα της Λανς παραδοσιακά δυσκολεύει τους πρωταθλητές Γαλλίας. Έτσι και απόψε η αποστολή τους βρήκε αρκετά εμπόδια. Η πρεμιέρα της Παρί συνοδεύτηκε με την παρουσία 5.000 φίλων της Λανς στο γήπεδο. Ένα γεγονός που από μόνο του προκαλεί ευχάριστη έκπληξη, όντας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της συνάντησης. Η Λανς όμως με συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι Πέρεζ, Ντουκουρέ και Κακουτά κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου. Το πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι στα σημεία μπόρεσαν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Ελάχιστες ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Ο Καναγκό πλήγωσε την Παρί Σεν Ζερμέν

Στην επανάληψη, η Λανς ανέβασε ρυθμούς βλέποντας πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στο 57′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ προκαλώντας πανικό στις εξέδρες του γηπέδου. Ο Καναγκό πάτησε περιοχή και με όμορφη προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ κερδίζοντας τον Μπούλκα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι έδειξαν ικανοί για τη μεγάλη νίκη. Η Παρί προσπάθησε να μετατοπίσει το παιχνίδι στο άλλο μισό όμως μάταια. Οι απουσίες στοίχισαν στο επιτελείο του Τόμας Τούχελ. Η δημιουργία έλειπε και μαζί με αυτή και η εκτέλεση, αφού όλα τα βαριά… χαρτιά απουσίαζαν για την Παρί. O τεχνικός των Παριζιάνων έριξε κάθε δυνατό όπλο στον αγωνιστικό χώρο όμως το πολυπόθητο γκολ δε μπήκε ποτέ. Αποτέλεσμα. Η Παρί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το… αριστερό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ