ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Απίθανη προσφορά της Ίντερ για Καντέ! Αρνήθηκε η Τσέλσι…

Η Ίντερ προχώρησε σε μια άκρως δελεαστική προσφορά προς την Τσέλσι για τον Καντέ, ωστόσο η Τσέλσι απάντησε αρνητικά! Επιστρέφουν με νέα πρόταση οι Ιταλοί!

Απίθανη προσφορά της Ίντερ για Καντέ! Αρνήθηκε η Τσέλσι…

Στην Ίντερ υπάρχει έντονη αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν. Οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες για την επόμενη σεζόν έχουν αυξηθεί. Η ψαλίδα ανάμεσα στην Γιουβέντους και τους νετατζούρι έχει μειωθεί και φαίνεται πως οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία, όσον αφορά τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η παραμονή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της ομάδας ήταν η…μεγαλύτερη μεταγραφή των ανθρώπων της Ίντερ.

Ο Ιταλός τεχνικός όμως έχει ζητήσει την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι προκειμένου η Ίντερ να δυναμώσει και να διεκδικήσει άμεσα όλους τους τίτλους. Οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν τον Κόντε πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει ο ίδιος εισηγηθεί. Καντέ

Πρωταρχικός στόχος εδώ και αρκετό καιρό για την Ίντερ είναι ο Καντέ! Ο έμπειρος άσσος της Τσέλσι έχει κερδίσει τον Αντόνιο Κόντε και ο Ιταλός έχει εισηγηθεί την άμεση απόκτηση του. Ωστόσο, η περίπτωση του δεν είναι και τόσο εύκολη. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν καίγεται για να τον κρατήσει. Αν και ήταν από τα βασικά γρανάζια των μπλε την περσινή σεζόν. Αυτό βέβαια κάνει πιο εύκολη την ζωή των νερατζούρι.

Εδώ και μερικές μέρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Ο Κόντε όμως δεν έχει και την καλύτερη δυνατή σχέση με την Τσέλσι, κάτι που αποδεικνύεται και στις διαπραγματεύσεις.

Η Ίντερ σύμφωνα με αγγλικά Μέσα πρόσφερε δύο ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα για να αποκτήσει τον Καντέ. Συγκεκριμένα, οι νερατζούρι ήταν έτοιμοι να παραχωρήσουν τους Έρικσεν και Μπρόζοβις στους Λονδρέζους.

Ωστόσο, η απάντηση της Τσέλσι ήταν αρνητική, καθώς οι μπλε θέλουν ζεστό χρήμα και αξιώνουν 60 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν. Αν μη τι άλλο μιλάμε για ένα μεγάλο ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι νερατζούρι. Οι Μιλανέζοι σκέφτονται να προσφέρουν +15 εκατ. ευρώ (συν τους δύο ποδοσφαιριστές), στην νέα τους πρόταση…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ