ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θέλει Μπεγερίν η Μπαρτσελόνα, αλλά… μόνο ως δανεικό!

Στην Μπαρτσελόνα θέλουν να φέρουν άμεσα τον Μπεγερίν στο Καμπ Νόου, ωστόσο η Άρσεναλ δεν συζητάει για τον δανεισμό του...

Θέλει Μπεγερίν η Μπαρτσελόνα, αλλά… μόνο ως δανεικό!

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Λίο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έτοιμοι να τρέξουν το μεταγραφικό πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Η Λα Λίγκα ξεκινάει και οι Καταλανοί έχουν μείνει αρκετά πίσω, όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ. Αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο.. μεταγραφές «μηδέν», μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν ενόψει της νέας σεζόν είναι και ο Νέλσον Σεμέδο! Ο δεξιός μπακ των Καταλανών, δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου πως μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο. Ο πρώην άσσος της Μπενφίκα έχει ενημερωθεί πως αν έρθει πρόταση για την πώληση του, τότε θα γίνει αποδεκτή. Εφόσον όμως ικανοποιεί τα οικονομικά θέλω των Μπλαουγκράνα… Μπαρτσελόνα

Πάντως ήδη η Μπαρτσελόνα εξετάσει τις εναλλακτικές λύσεις για την δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής. Πρωταρχικός στόχος για τους Καταλανούς είναι ο Χέκτορ Μπεγερίν! Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην μεταγραφική λίστα των Καταλανών. Ωστόσο για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχει προχωρήσει η μετακίνηση του στην Βαρκελώνη!

Αυτήν την φορά όμως οι Μπλαουγκράνα δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε συζητήσεις, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι και τόσο εύκολη. Το αντίθετο ακριβώς, καθώς ο 25χρονος άσσος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους Λονδρέζους, ενώ έχει και συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

Οι «κανονιέρηδες» συζητούν μόνο για πώληση του Γάλλου αμυντικού, ωστόσο θέλουν ένα ποσό που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η Μπαρτσελόνα. Από την άλλη όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Κούμαν θέλει να αποκτήσει τον Μπεγερίν με την μορφή δανεισμού!

Υπάρχει όμως ένα μικρό… ερωτηματικό. Σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον Σεμέδο, τότε όλα τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο, θα δοθούν προκειμένου να έρθει ο 25χρονος στην Βαρκελώνη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ