ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ πουλάει τον ήρωα του Κυπέλλου

Η Άρσεναλ συμφώνησε με την Άστον Βίλα για την πώληση του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, ο οποίος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να υπογράψει με τους "χωριάτες".

Η Άρσεναλ πουλάει τον ήρωα του Κυπέλλου

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ήταν από τους ανέλπιστους ήρωες της Άρσεναλ μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αργεντίνος γκολκίπερ αντικατέστησε επάξια τον Μπερντ Λένο μετά τον τραυματισμό του Γερμανού. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τον Μαρτίνεζ ως βασικό κάτω από την εστία μετά την επιστροφή του Λένο. Ο 28χρονος τερματοφύλακας, μάλιστα, θεωρείται βέβαιο πια ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους “κανονιέρηδες“.

Ειδικότερα, η Άρσεναλ αποδέχτηκε προσφορά 16 εκατομμυρίων λιρών από την Άστον Βίλα. Το ποσό μπορεί να αυξηθεί στις 20 εκατομμύρια λίρες με μπόνους, με τον 28χρονο Αργεντινό να υποβάλλεται σε ιατρικά τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο και να συζητάει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνεζ έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με την Άρσεναλ. Διατήρησε εννέα φορές ανέπαφη την εστία του σε 23 παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, βοήθησε την Άρσεναλ να κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας, ξεκινώντας επίσης στον θρίαμβο του Community Shield έναντι της Λίβερπουλ στις αρχές του 2020/21.

Άστον Βίλα: Ψάχνει και στράικερ

Η Άστον Βίλα κατάφερε την περσινή χρονιά να σωθεί την τελευταία στιγμή. Τον ίδιο στόχο θα έχει και φέτος. Γι΄αυτό το λόγο πέρα από την απόκτηση του Μαρτίνεζ θέλει και έναν στράικερ.

Το κόστος της συμφωνίας με τον Μαρτίνεζ επιτρέπει στη Βίλα να διατηρήσει ορισμένους πόρους για την απόκτηση ενός επιθετικού. Στόχος της για την επιθετική ενίσχυση είναι ο Μίλοτ Ράσιτσα της Βέρντερ Βρέμης. Ο γερμανικός σύλλογος θέλει ένα ποσό που θα φτάνει τις 18,5 εκατομμυρία λίρες για τον διεθνή με το Κόσοβο, ο οποίος συνδέθηκε με την RB Leipzig νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Η Άστον Βίλα έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ της μεταγραφής για να υπογράψει τον Όλι Γουότκινς από τη Μπρέντφορντ σε μια πενταετή συμφωνία. Ο Μάτι Κις έχει επίσης υπογράψει πενταετές συμβόλαιο ερχόμενος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ