Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ: Πρώτος στόχος ο Μάρκος Αλόνσο!
Ίντερ

Ίντερ: Πρώτος στόχος ο Μάρκος Αλόνσο!

Ο Αντόνιο Κόντε ψάχνει το βασικό του αριστερό μπακ χαφ και φαίνεται πως έχει καταλήξει σε έναν παλιό του γνώριμο, τον Μάρκος Αλόνσο

12.09.2020 | 12:49

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται να έχει καταλήξει στον βασικό του στόχο για την αριστερή πτέρυγα της Ίντερ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκος Αλόνσο. Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο προπονητής των “νερατζούρι” θέλει να ξανασμίξει με τον Ισπανό άσο της Τσέλσι.

Η συγκεκριμένη είδηση βέβαια δεν γεννά και πολλές απορίες. Ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας προπονητής, ο οποίος μένει πιστός στη φιλοσοφία του. Επιλέγει πάντα να αγωνίζεται με το αγαπημένο του 3-5-2. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς δηλαδή, αλλά και δύο παίκτες στις πτέρυγες, ικανούς να παίζουν σε όλη την πλευρά.

Κόντε και Αλόνσο συνεργάστηκαν άψογα στην Τσέλσι για δύο σεζόν (2016/17 και 2017/18). Μάλιστα, έφτασαν στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη χρονιά του Κόντε στην ομάδα. Ο Αλόνσο ήταν βασικός συντελεστής της επιτυχίας. Είχε πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και αυτός με τη σειρά του δικαίωνε τον Κόντε για την επιλογή του.

Εκείνη τη σεζόν, ο Ισπανός μέτρησε 6 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα, επιδόσεις εξαιρετικές για έναν αμυντικό ποδοσφαιριστή. Οι υψηλές πτήσεις του Αλόνσο συνεχίστηκαν και την επόμενη χρονιά, με τον 30χρονο πλέον άσο, να μετρά 7 γκολ και 2 ασίστ.

Έτσι λοιπόν, ο Κόντε επιλέγει να πάει με την πεπατημένη. Με τον παίκτη δηλαδή που έχει συνεργαστεί και ξέρει ακριβώς τι μπορεί να πάρει από αυτόν.

Ο Τσίλγουελ “διώχνει” Αλόνσο, προσπάθεια της Ίντερ να απεμπλακεί από τον Ντάλμπερτ

Με τη μεταγραφή του Τσίλγουελ από τη Λέστερ, το μήνυμα του Λάμπαρντ είναι απλό. Ότι ο Αλόνσο δεν θα βρίσκεται στα βασικά του πλάνα. Έτσι, ο Ισπανός είναι λογικό να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπου θα νιώθει περισσότερο σημαντικός.

Από την πλευρά της, η Ίντερ θα προσπαθήσει να αδειάσει τη θέση του αριστερού μπακ για να φέρει τον Αλόνσο. Έτσι, η ομάδα του Κόντε ελπίζει να βρει αγοραστή για τον Ντάλπμερτ. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που αγωνίστηκε στη Φιορεντίνα την προηγούμενη σεζόν υπό μορφή δανεισμού, δεν υπολογίζεται από τον Κόντε κι έτσι οι “νερατζούρι” ψάχνονται για να τον αποδεσμεύσουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version