ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μίλαν: Υπέγραψε τον κίπερ για τα ρεπό του Ντοναρούμα

Η Μίλαν απέκτησε με κάθε επισημότητα τον Κίπριαν Ταταρουσάνου από τη Λυών, με τον Ρουμάνο γκολκίπερ να προορίζεται για δεύτερος πίσω από τον Ντοναρούμα.

Μίλαν: Υπέγραψε τον κίπερ για τα ρεπό του Ντοναρούμα

Η Μίλαν ολοκλήρωσε την υπογραφή του έμπειρου τερματοφύλακα της Λυών, Κίπριαν Ταταρουσάνου. Ο παίκτης υπέργαψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών. Η Λυών επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι έφτασε σε συμφωνία για την πώληση του παίκτη. Έτσι οι “ροσονέρι” ανακοίνωσαν και επίσηματη μεταγραφή μια μέρα αργότερα.

Ο 34χρονος επιστρέφει στη Serie A έχοντας προηγουμένως περάσει τρία χρόνια στη Φιορεντίνα από το 2014 έως το 2017. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ναντ.

Ο Ταταρούσανου πήρε μεταγραφή στη Λυών τον Ιούνιο του 2019 ως αναπληρωματικός πίσω από τον Άντονι Λόπεζ. Ο διεθνής Ρουμάνος αναμένεται να έχει αντίστοιχο ρόλο στη Μίλαν κάνοντας τα ρεπό του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα

Ας σημειωθεί ότι αν και η Μίλαν δεν έχει επιβεβαιώσει το κόστος της μεταγραφής, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πλήρωσε 500.000 ευρώ.

Ας σημειωθεί ότι ο παίκτης θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 1 στην πλάτη.

Ντοναρούμα σε Μίλαν: “Τα διπλά ή φεύγω”

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα είναι μόλις 21 ετών αλλά στο μυαλό είναι μεγαλύτερος διότι μας απασχολεί ήδη από την ηλικία των 16. Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεδίπλωσε το ταλέντο του κάτω από τα γκολπόστ σε πολύ μικρή ηλικία ως παίκτης της Μίλαν. Ο τερματοφύλακας ήρθε μέσω της ακαδημίας των νέων και έκανε το ντεμπούτο του στο Serie A τον Οκτώβριο του 2015, σε ηλικία μόλις 16 ετών και οκτώ μηνών. Έχει καταφέρει ήδη να συμπληρώσει 203 εμφανίσεις με το σύλλογο μετρώντας 73 ανέπαφες εστίες.

Ωστόσο, το μέλλον του στους “ροσονέρι” μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε άλλη ομάδα μετά από 147 ημέρες. Η ομάδα του Μιλάνου θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του αλλά αυτό δε θα είναι εύκολο λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.

Ειδικότερα, μέχρι σήμερα ο Ντοναρούμα αμείβεται με 6 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Για να ανανεώσει θέλει να αυξηθεί αυτό το ποσό στα 10 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Σχεδόν τα διπλά δηλαδή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, υπέβαλε τα αιτήματά του στη διοίκηση της Μίλαν.

Οι οικονομικές του απαιτήσεις θεωρούνται υπερβολικές από το κλαμπ. Όλα αυτά σε μία περίοδο που οι “ροσονέρι” θέλουν να μειώσουν το βάρος των μισθών στους λογαριασμούς τους στο μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ