ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

4-2-3-1 θα παίζει με Κούμαν η «νέα» Μπαρτσελόνα!

Ο Κούμαν μίλησε για το καινούργιο σύστημα που θελει να παίξει η Μπαρτσελόνα και έδωσε λεπτομέρειες για τη τακτική προσέγγιση που θα έχει η ομάδα του.

4-2-3-1 θα παίζει με Κούμαν η «νέα» Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα περνά ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι. Χτίζει μία νέα ομάδα και με τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της προσπαθεί να χτίσει κάτι καινούργιο. Παράλληλα, να διώξει τις συνεχόμενες αποτυχίες που βαραίνουν την ομάδα και να βάλει τις βάσεις μίας νέας εποχής. Βέβαια, όλα αυτά δεν γίνονται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Η Μπαρτσελόνα χτίζει κάτι εντελώς διαφορετικό, την ίδια ώρα που τα πράγματα γύρω της δεν την ευνοούν. Η υπομονή έχει τελειώσει. Η διοίκηση περνάει κρίση. Το θέμα Μέσι τάραξε τους πάντες στον σύλλογο και ο κορωνοϊός έχει διαμορφώσει ένα αλλοπρόσαλο πρόγραμμα για τις ομάδες.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε στην τηλεόραση Barça μετά το πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής τςη ομάδας, στο οποίο η Μπάτσα νίκησε την Ντάστιτς με 3-1 σε ένα φιλικό που διεξήχθη πριν την έναρξη της φετινής La Liga. Ο Ολλανδός αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του, το νέο σύστημα που θα παίξει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία. Με 4-2-3-1 η «νέα» Μπαρτσελόνα του Κούμαν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούμαν

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Όλοι έπαιξαν 45 λεπτά. Υπήρχαν στιγμές καλής έντασης. Υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε εδώ για δύο εβδομάδες και έχουμε δύο ακόμη», είπε αρχικά ο νέος κόουτς των Μπλαουγκράνα.

Όσον αφορά το σύστημα και τον διπλό άξονα, ο Κούμαν είπε: «Το 4-2-3-1 που επιλέγουμε, μπορεί να είναι διαφορετικό και κάπως πιο αμυντικό από αυτό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αλλά ο στόχος είναι να κινούμε τη μπάλα γρήγορα, να την κρατάμε στα πόδια μας και να βρίσκουμε χώρους για να παίζουμε ανάμεσα στις γραμμές και πίσω από τους αντίπαλους κεντρικούς μέσους. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να το κάνει γιατί έχουμε μέσους να παίξουν έτσι».

Ο Κούμαν διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες του δείχνουν μεγάλο ζήλο στην προπόνηση παρόλο που είχαν προπονηθεί μόνο για λίγες μέρες: «Είναι σημαντικό να παίζουμε αγώνες επειδή δεν είναι μια φυσιολογική προ-σεζόν. Έχουμε μόνο τέσσερις εβδομάδες, όχι έξι. Είναι περίπλοκο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε τώρα είναι να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και τις επόμενες δύο εβδομάδες να δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ