ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η απόλυτη σύγκριση Χάαλαντ με Κριστιάνο & Μέσι!(pic)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μέχρι τα 20 του χρόνια έχει τρομερά καλύτερα νούμερα στη σύγκριση με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Η απόλυτη σύγκριση Χάαλαντ με Κριστιάνο & Μέσι!(pic)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συστήθηκε στο ευρύ κοινό την περσινή πλέον σεζόν και κυριολεκτικά άφησε όλη την Ευρώπη άναυδη. Ο πιτσιρικάς αρχικά της Σάλσμπουργκ και μετέπειτα της Ντόρτμουντ έκανε απίθανα πράγματα και δικαίως μπήκε στη λίστα με τα σπουδαιότερα ταλέντα στον πλανήτη. Μάλιστα για πολλούς μαζί με τον Σάντσο είναι ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ηλικία του. Απίστευτη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και σωματικά προσόντα ζηλευτά για τη θέση του. Όλη τη χρονιά σκόραρε κατά ριπάς και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ οι εμφανίσεις του ήταν κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία του θεσμού για κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο.

Εκτός από αυτά που κατάφερε, έξτρα κρέντιτς παίρνει για τον τρόπο που προσαρμόστηκε στη Ντόρτμουντ. Αν και μόλις 19 ετών όταν πήρε τη μεταγραφή, με μόλις λίγα ματς στο κορυφαίο επίπεδο και μεγάλο βάρος λόγω της συζήτησης που έγινε γύρω από το όνομά του, ο Χάαλαντ έδειξε ότι απλά…το έχει! Και όταν το έχεις, είναι εύκολο να προσαρμοστείς παντού. Και αυτό και έκανε, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει.

Είναι πολλές φορές που ακούμε διάφορα για όποιον μικρό κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις. Ο Χαάλαντ όμως, δείχνει ότι για εκείνον δεν ακούστηκαν άδικα η επιπόλαια όλα αυτά. Ο Νορβηγός με τα νούμερά του δείχνει ότι αξίζει όλα αυτά που ακούει και μάλιστα σε σύγκριση με τους κορυφαίους, έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο, τουλάχιστον για την ηλικία του.

Η απόλυτη σύγκριση

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε ότι ο Χάαλαντ «πατάει» τους κορυφαίους του είδους. Μέχρι τα 20 χρόνια έχει καλύτερα νούμερα από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι. Αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο παράσημο. Συγκεκριμένο ο 20χρονος επιθετικός μέχρι τα 20 του είχε 107 συμμετοχές, 62 γκολ και 17 ασίστ. Ο Κριστιάνο από την άλλη είχε μέχρι τότε 123 παιχνίδια, 20 γκολ και 24 ασίστ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι, 92 ματς, 32 γκολ και 8 ασίστ. Ο μόνος που αφήνει πίσω του τον Χάαλαντ είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο. Το φαινόμενο, μέχρι τα 20 του είχε 104 συμμετοχές, 98(!!!) γκολ και 10 ασίστ. Η απόλυτη σύγκριση Χάαλαντ με Κριστιάνο, Μέσι και Ρονάλντο!(pic)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ