ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Έβερτον κέρασε πίκρα την Τότεναμ (vid)

Το πρώτο δείγμα της φετινής Έβερτον ήταν εντυπωσιακό, με τον Χάμες Ροντρίγκεζ να ξεχωρίζει στην εκτός έδρας νίκη των "ζαχαρωτών" επί της Τότεναμ με 1-0.

Η Έβερτον κέρασε πίκρα την Τότεναμ (vid)

Στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχθηκε την Έβερτον στην έδρα της. Τα “ζαχαρωτά” ήταν εντυπωσιακά στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση κερδίζοντας με 1-0 την ομάδα του Μουρίνιο. Οι νέες μεταγραφές του Αντσελότι στη μεσαία γραμμή διαδραμάτισαν πολύ σημαντικό ρόλο στη σημερινή νίκη. Τόσο ο Χάμες, όσο και οι Ντουκουρέ και Άλαν συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο και κυριάρχησαν στο κέντρο, δείχνοντας ότι τη φετινή σεζόν η Έβερτον προορίζεται για μεγάλα πράγματα.

Η Έβερτον ξεκίνησε πιο καλά την αναμέτρηση, καθώς η παρουσία των Ντουκουρέ, Άλαν και Χάμες στη μεσαία γραμμή την προσέφερε μία κυριαρχική δυναμική. Η παρουσία του Χάμες έδινε ταχύτητα στη δημιουργία της Έβερτον, η οποία έβαζε μπελάδες στους αντιπάλους της.

Το καλό ξεκίνημα των “ζαχαρωτών” πιστοποίησε η μοναδική ευκαιρία του Ριτσάρλισον. Μετά από τραγική πάσα του Ντέιβις προς τα πάσω επωφελήθηκε ο Ριστσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος πέρασε τον Γιορίς αλλά από πλάγια θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Μετά το πρώτο τέταρτο η Τότεναμ επιχειρούσε να πάρει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δυσκολευόταν να δημιουργήσει κινδύνους.

Η καλύτερη στιγμή των “πετεινών” ήρθε στο 32ο λεπτό μετά από κόρνερ του αντιπάλου. Ειδικότερα, στν εξίλξη του κόρνερ, οι παίκτες του Μουρίνιο αντεπιτέθηκαν, με τον Άλι να μην μποτεί τελικά να νικήσει τον Πίκφορντ.

Η Έβερτον απάντησε στις ευκαιρίες με το μακρινό  σουτ του Χάμες να περνάει λίγο άουτ.

Η ομάδα του Μουρίνιο ήταν πια η ομάδα που απειλούσε περισσότερο. Το έκανε ξανά στο 41΄με τον Ντόχερτι να μην μπορεί να νικήσει τον Πικφορντ μετά τη φοβερή πάσα του Κέιν.

Πήρε αυτό που άξιζε η Έβερτον

H Έβερτον ξεκίνησε το ίδιο καλά το δεύτερο 45λεπτο όσο το πρώτο. Ωστόσο, οι προσπάθειες του Ριτσάρλισον και του Γκόμεζ στα πρώτα 5 λεπτά ήταν αναιμικές.

Η υπεροχή των “ζαχαρωτών” επιβεβαιώθηκε τελικά στο 55ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιν, ο Κάλβερτ Λιούιν με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα στην καριέρα του απέναντι στην Τότεναμ.

Η Τότεναμ προσπάθησε να αναλάβει ρόλο πρωτοβουλίας αλλά έμοιαζε ακίνδυνη. Από την άλλη πλευρά, η ΄Έβερτον με τον Ριτσάρλισον θύμιζε πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει από την αριστερή πλευρά.

Η έλλειψη δημιουργίας στη μεσαία γραμμή ανάγκασε τον Μουρίνιο να αλλάζει συνέχεια πρόσωπα μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, επιστρατεύτηκε ακόμα και ο Εντομπελέ μετά τον Γουίνκς και το Σισοκό για να προσφέρει κάθετο παιχνίδι στην ομάδα του. Ωστόσο, η έλλειψη παιχνιδιών του Εντομπελέ έβγαζε μάτι, με αποτέλεσμα να μη βελτιωθεί καθόλου η εικόνα των γηπεδούχων.

Έτσι, παρά την όποια πίεση των “σπιριουνιών”, η Έβερτον διατήρησε μέχρι τέλους αυτό το προβάδισμα, φεύγοντας με το τρίποντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ