ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξοργισμένος Τσάβι: «Ο διαιτητής μας απέκλεισε με τα απαίσια λάθη του»
Μπαπέ, πως τους…. διέλυσες – Τα στατιστικά «GOAT» κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Παρί, έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα με Μπαπέ και τεσσάρα! (vid)
Ντόρτμουντ, πας για το θαύμα – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ντε Μπρούιν σε Λίβερπουλ: “Δύσκολο το repeat”

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούιν, προειδοποίησε τη Λίβερπουλ ότι δε θα είναι εύκολο να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ντε Μπρούιν σε Λίβερπουλ: “Δύσκολο το repeat”

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι φτωχό. Πέρα από τη μεταγραφή ύψους 11 εκατομμυρίων λιρών του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, η Λίβερπουλ δεν έχει αποκτήσει άλλο παίκτη. Φυσικά, για να κάνουμε το δικηγόρο του Κλοπ, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και η Λίβερπουλ τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει 4 τίτλους εκ των οποίων 1 Πρέμιερ Λιγκ και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “κόκκινοι” αυτή τη στιγμή, πάντως, φαίνεται να μην δικαιώνονται από την επιλογή να μην ενισχυθούν. Παρά τη χθεσινή (12/9) νίκη τους επί της Λίντς αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα στην άμυνα. Επιπλέον, παρά τα 4 γκολ που πέτυχε, η ομάδα δυσκολεύεται να πετύχει τέρματα από open play καταστάσεις. Το κυριότερο πρόβλημα, όμως, είναι ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν αισθάνονται πια άτρωτοι, όπως έδειχναν την περσινή σεζόν.

Η εξήγηση του Ντε Μπρούιν για τη Λίβερπουλ

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούιν, με δηλώσεις του εξήγησε αυτό που συμβαίνει στη Λίβερπουλ. Αναφέρθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι της “εξίσωσης” και δεν απέκλεισε να δει την Λίβερπουλ να επιστρέψει στα καλύτερά της.

“Μερικές φορές όταν κάποιοι νικήσουν δυσκολεύονται να αποκτήσουν ξανά το ίδιο συναίσθημα. Είναι πολύ δύσκολο να ξαναδημιουργήσουμε το ίδιο συναίσθημα ακόμη και με την ίδια ομάδα. Υπάρχουν τόσα πολλά στη ζωή που συνεχίζονται προσωπικά. Κάθε μικρό πράγμα μπορεί να σε αλλάξει. Ο τραυματισμός μπορεί να σε αλλάξει. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τις περιστάσεις και είναι ήδη αρκετά δύσκολο να δοκιμάσεις και να κερδίσεις μία φορά. Πόσο μάλλον δύο φορές” δήλωσε ο Βέλγος στο Daily Mail.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Νομίζω ότι η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει ξανά στα επίπεδα της. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις την ομάδα για να έχεις το ίδιο συναίσθημα ή φιλοδοξία. Αλλά δεν ξέρω πώς αισθάνονται. Δεν ξέρω την επιθυμία τους. Για όλους είναι προσωπικό. Μερικές φορές όταν κερδίζεις κάτι μπορείς να νιώσεις λιγότερο. Μερικές φορές μπορεί να σου δώσει επιπλέον πείνα. Επομένως είναι δύσκολο να το ξέρεις. Ας δούμε”.

Ας σημειωθεί ότι ο Ντε Μπρούιν πανηγύρισε 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη Σίτι. Την περσινή σεζόν, οι “πολίτες” έχασαν τον τίτλο δείχνοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ότι δεν είναι ανίκητοι στις εγχώριες διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ