Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μίλικ και Ρόμα!
Ρόμα

Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μίλικ και Ρόμα!

Η Ρόμα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αρκάντιους Μίλικ και περιμένει να δώσει το «ΟΚ» και η Νάπολι. Σφήνα της Τότεναμ, αλλά δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή!

13.09.2020 | 18:40

Η Ρόμα έχει αλλάξει σελίδα μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας. Τα νέα αφεντικά των Ρωμαίων θέλουν να επαναφέρουν άμεσα τους τζιαλορόσι στην κορυφή και είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το καταφέρουν. Το δήλωσαν μάλιστα αμέσως μετά την επισημοποίηση της αγοράς των μετοχών.

Ήδη η ρόμα έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Πέδρο. Ωστόσο, οι Ρωμαίοι θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ακόμα 2-3 έμπειρων επιθετικών. Ωστόσο, δεν θέλουν να προχωρήσουν σε γρήγορες κινήσεις, καθώς θέλουν να πάρουν την σωστή απόφαση.

Ο Έντιν Τζέκο φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την Ρώμη, με την Γιουβέντους να έχει ήδη κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Έτσι οι άνθρωποι της Ρόμα ήδη έχουν φτιάξει μια λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Η Νάπολι από την άλλη αν και υπολογίζει κανονικά στον Αρκάντιους Μίλικ ενόψει της νέας σεζόν, γνωρίζει πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο Πολωνός δεν έχει καμία διάθεση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και επιθυμεί να αποχωρήσει!

Οι παρτενοπέι του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης, όμως η απάντηση ήταν αρνητική! Έτσι περιμένουν τις προσφορές για την πώληση του.

Η Ρόμα είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει με επίσημο τρόπο ενδιαφέρον για τον 26χρονο επιθετικό. Εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την άλλη φαίνεται πως οι Ρωμαίοι θα συναντηθούν με την Νάπολι μέσα στην εβδομάδα, όπου και θα καταθέσουν την επίσημη πρόταση τους για τον Πολωνό. Συγκεκριμένα φαίνεται πως θα προσφέρουν 25-30 εκατ. ευρώ, χρήματα που καλύπτουν τα οικονομικά θέλω των Ναπολιτάνων.

Πάντως τις τελευταίες ώρες αρκετά σενάρια θέλουν και την Τότεναμ να κάνει την ύστατη προσπάθεια. Ωστόσο, το πάνω χέρι συνεχίζει να το έχει η Ρόμα. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χαλάσει αυτή η μεταγραφή για τους «τζιαλορόσι».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version