Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο: Αρνήθηκε μυθική πρόταση της Σίτι για Χιμένεζ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο: Αρνήθηκε μυθική πρόταση της Σίτι για Χιμένεζ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αρνήθηκε μυθική πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Χοσέ Μαρία Χιμένεζ.

14.09.2020 | 17:50

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέρριψε μια προσφορά 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι  για τον αμυντικό  Χοσέ Μαρία Χιμένεζ, σύμφωνα με τη Marca. Υποστηρίζεται ότι ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να αποδεχτεί μια προσφορά κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Θυμίζουμε ότι αυτή φτάνει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης, εξάλλου βλέπει το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Δημοσίευμα στους Times νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι περιέγραψε το Χίμενεζ ως τον νούμερο ένα αμυντικό στόχο της Σίτι. Ωστόσο μοιάζει πια  απίθανο να συνεχίσουν το “κυνήγι” της υπογραφής του. Άμεσα αναγνωρίστηκε το ταλέντο του και η Σίτι ήθελε να τον αποκτήσει για να διορθώσει τις αμυντικές της ανορθογραφίες. Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο Λαπόρτ ήταν στο μεγάλο μέρος της τραυματίας. Έτσι, οι υπόλοιποι στόπερ των “πολιτών” δε μπόρεσαν ποτέ να βρουν την κατάλληλη χημεία, κάτι που κόστισε στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.   

Οι τραυματισμοί που προβληματίζουν

Ο Χιμένεζ είναι ένας από τους τέσσερις αρχηγούς του συλλόγου αυτή τη σεζόν. Ο ρόλος του είναι ακόμα πιο σημαντικός, μάλιστα, μετά την περσινή έξοδο του Γοδίν. Ο αμυντικός της Ουρουγουάης ανανέωσε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι έως το 2023. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παίκτης μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα σε ηλικία 18 ετών. Ο 25χρονος είναι μέλος της πρώτης ομάδας του Σιμεόνε για έξι σεζόν. Πρόκειται για ένα σκληρό, επιθετικό, γρήγορο και επιβλητικό κεντρικό αμυντικό.

Ωστόσο, ο Χιμένεζ έχει υποστεί 17 διαφορετικούς τραυματισμούς στην καριέρα του. 15 από αυτούς ήταν μυϊκοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ξεκινήσει 20 ή περισσότερα παιχνίδια στη La Liga σε μία μόνο σεζόν και καθόλου στις τελευταίες τέσσερις.

Παρά τους τραυματισμούς του, πάντως, παραμένει στις βασικές επιλογές του Σιμεόνε για το κέντρο της άμυνας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version