ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δεν σταματά η Τσέλσι – «Χτυπάει» και Ράις

Το ταμείο της Τσέλσι παραμένει ανοιχτό με τον Φρανκ Λάμπαρντ να ζητά από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ακόμη μια οικονομική υπέρβαση για χάρη του Ντέκλαν Ράις.

Δεν σταματά η Τσέλσι – «Χτυπάει» και Ράις

Πρεμιέρα απόψε για την νέα Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ. Οι «Μπλε» ξεκινούν το νέο του ταξίδι στην Πρέμιερ Λιγκ στο Μπράιτον αγωνιζόμενοι με την ομώνυμη ομάδα. Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του απόψε συμπεριλαμβάνοντας μερικά από τα φετινά αποκτήματα. Η Τσέλσι προχώρησε σε πολλές και συνάμα ηχηρές προσθήκες προσθέτοντας φρεσκάδα και ποιότητα στο παιχνίδι της.

Η ομάδα από το Λονδίνο όμως δε δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει εδώ τη μεταγραφική της πολιτική. Η κάνουλα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραμένει ανοιχτή, με τον Ρώσο μεγιστάνα να παρουσιάζεται πρόθυμος να κάνει όλα τα χατίρια του Λάμπαρντ πράξη. Τελευταίο όπως φαίνεται πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού είναι ο μέσος της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις.

Σε σκέψεις η Τσέλσι για Ντέκλαν Ράις

O 21χρονος χαφ θεωρείται ένας από τους μελλοντικούς αστέρες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τα «Σφυριά» βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να τον έχουν στο ρόστερ του από τις ακαδημίες παρουσιάζοντας τον στο ευρύ κοινό τα τελευταία δύο χρόνια. Η εξέλιξη του νεαρού μέσου είναι τέτοια που καθηλώνει κάθε σκάουτερ που τον έχει παρακολουθήσει από κοντά. Έξυπνος με ή χωρίς τη μπάλα στα πόδια, οργανωτής και ακρίβεια στις πάσες και δυνατό φαρμακερό σουτ.

Ο ταλαντούχος μέσος διαθέτει στο έπακρο όλο το πακέτο του παίκτη που ονειρεύεται ο Φρανκ Λάμπαρντ για την Τσέλσι. Η απόκτησή του όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Γουέστ Χαμ θέλει να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο το προϊόν της ξεκινώντας συζητήσεις μονάχα αν η Τσέλσι προσφέρει ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το νούμερο αυτό μοιάζει απαγορευτικό για τους «Μπλε» του Λονδίνου. Έχοντας δαπανήσει αντίστοιχο ποσό για την απόκτηση του Χάβερτζ φαντάζει απίθανο οι Λονδρέζοι να το επαναλάβουν το ίδιο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Τσέλσι προτίθεται να χτυπήσει τη πόρτα της Χαμ προτείνοντας 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο 21χρονος μέσος θυμίζουμε πως αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας για τη Γουέστ Χαμ στην ήττα από την Νιούκασλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ