ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Νέα “ξενέρα” με Αζάρ- Χάνει την πρεμιέρα της Ρεάλ!

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα κάνουν υπομονή λίγο καιρό ακόμη μέχρι να δουν τον Εντέν Αζάρ για πρώτη φορά τη νέα σεζόν.

Νέα “ξενέρα” με Αζάρ- Χάνει την πρεμιέρα της Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης όταν πήρε από την Τσέλσι τον Εντέν Αζάρ περίμενε πολλά από εκείνον. Λογικό εδώ που τα λέμε. Ο Βέλγος πριν πάει στη “βασίλισσα” ήταν στα χαρτιά και στην πράξη ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Λίγο πιο πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο έμπειρος χαφ από την πλευρά του άλλο που δεν ήθελε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Στη θεωρία τουλάχιστον γιατί στην πράξη τα πράγματα ήταν πολύ πιο διαφορετικά. Ο 29χρονος αστέρας δεν ξεκίνησε καλά. Καθόλου καλά. Έγινε θέμα για τους λάθους λόγους.

Στην αρχή για τα κιλά του. Αυτά που ήταν παραπάνω από το κανονικό. Μετά λίγο αργότερα βγήκε “οφ”, λόγω των τραυματισμών του. Επέστρεψε, αλλά και πάλι οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες. Έδωσε τον λόγο του πως τα πράγματα τη νέα σεζόν, αυτή που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες στην Ισπανία, θα ήταν καλύτερη από πολλές απόψεις. Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να μην αλλάζουν. Κάτι δεν πάει καλά με τον Αζάρ!

Κάτι δεν πάει καλά με τον Αζάρ!

Οι αγώνες ξεκίνησαν στη Λα Λίγκα. Η πρώτη αγωνιστική είχε μερικές… απουσίες. Δεν αγωνίστηκαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οπότε η πρεμιέρα για τους “μερένχες” άργησε λίγο. Αλλά φαίνεται πως ο Εντέν Αζάρ θα κάνει πρεμιέρα στα ισπανικά γήπεδα λίγο αργότερα.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει τον Βέλγο μέσο για το εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Και αυτό γιατί ο πρώην αστέρας της Τσέλσι έχει ένα θέμα τραυματισμού που δεν έχει το έχει ξεπεράσει παρά τις όποιες θεραπείες έχει κάνει. Ο αστράγαλός του δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Αζάρ να κάνει ατομικές προπονήσεις.

Παράλληλα, ο “Ζιζού” ξέρει ότι οι απαιτήσεις για εκείνον είναι πολλές. Οπότε δεν θέλει να τον βάλει να αγωνιστεί αν δεν είναι στο 100% μιας και δεν αποκλείεται αυτό να μην βοηθήσει στο κλίμα που έχει ήδη δημιουργηθεί για τον έμπειρο μέσο. Μένει να δούμε αν μπορεί να το αντιστρέψει στο μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ