ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο κακός χαμός με Λαoυτάρο – Πιέζει για Μπάρτσα – Σφήνα η Ρεάλ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λαoυτάρο Μαρτίνες - Στο Μιλάνο οι ατζέντηδες του παίκτη - Σφήνα της Ρεάλ Μαδρίτης και διάψευση.

Ο κακός χαμός με Λαoυτάρο – Πιέζει για Μπάρτσα – Σφήνα η Ρεάλ!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Λαoυτάρο Μαρτίνες. Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Αργεντινός παρουσιάζεται ως ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα. Δημοσιεύματα σχεδόν από την αρχή του έτους, παρουσιάζουν τον επιθετικό της Ίντερ ως τον εκλεκτό των μπλαουγκράνα. Σύμφωνα με αυτό, ο παίκτης προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες. Ακόμα και πριν συμβούν οι τελευταίες εξελίξεις με τον Ουρουγουανό, ο Λαoυτάρο ήταν ο μεγάλος στόχος και πρόθεση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα ήταν να επενδύσουν πάνω του. Τις τελευταίες ώρες, ενώ το θέμα είχε κάπως κοπάσει, έχει γίνει ο κακός χαμός.

Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, το όνομα του Λαουτάρο ξαναβγήκε στο προσκήνιο. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στο Μιλάνο και συζητούν με την Ίντερ. Ο παίκτης θέλει πολύ να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και έχει βάλει τους ανθρώπους του να πιέσουν και να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να γίνει η μεταγραφή. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, έχοντας τον Αργεντινό σύμμαχο, περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την τελική της πρόταση. Ο κακός χαμός με Λαoυτάρο - Πιέζει για Μπάρτσα - Σφήνα η Ρεάλ!

Σφήνα της Ρεάλ

Και ενώ η προσπάθειες της Μπάρτσα κορυφώνονταν, δημοσίευμα από την Ισπανία έβαλε εκ νέου φωτιά στην υπόθεση. Όπως αναφέρει το Sportmediaset, η Ρεάλ έκανε την κίνησή της για τον ποδοσφαιριστή, συμφώνησε μαζί του και ετοιμάζει πρόταση στην Ίντερ για την ελευθέρας του.

Πριν καλά καλά γίνει γνωστό το συγκεκριμένο δημοσίευμα όμως, υπήρξε διάψευση. Η εφημερίδα ABC επικαλούμενη πηγές μέσα από την ομάδα της Μαδρίτης ήταν αντίθετη με το ρεπορτάζ που βγήκε προς τα έξω. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, είχε επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Λαoυτάρο. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Αν δηλαδή όλο αυτό είναι ένα μανατζερικό κόλπο. Ή αν η Ρεάλ προσπαθεί παντελώς αθόρυβα να κλέψει τον ποδοσφαιριστή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ