ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Στα… σχοινιά Μπάγερν – Αλάμπα λόγω Ζάχαβι

Ο Ισραηλινός μάνατζερ εκτοξεύει τη τιμή του Νταβίντ Αλάμπα στον.... Θεό κάνοντας πολύ δύσκολες τις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου.

Στα… σχοινιά Μπάγερν – Αλάμπα λόγω Ζάχαβι

Η φετινή Μπάγερν Μονάχου είναι η αλήθεια πως δεν παρουσιάστηκε κεφάτη στην μεταγραφική περίοδο. Μοναδική… δυνατή προσθήκη για τους Βαυαρούς ήταν ο Λερόι Σανέ. Το καλό με τον γερμανικό σύλλογο όμως είναι πως εκτός των δανεικών που αποχαιρέτησε διατήρησε όλα τα «όπλα» που την οδήγησαν στην κατάκτηση των στόχων της.

Λεβαντόφσκι, Μίλερ, Γκορέτσκα και λοιποί παρέμειναν στο ρόστερ του άκρως επιτυχημένου Χάνσι Φλικ. Ένας μονάχα δείχνει ευάλωτος. Ο Νταβίντ Αλάμπα παρουσιάζεται ως το μεγάλο στοίχημα της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί πάγια η Μπάγερν Μονάχου. Ο 28χρονος αμυντικός συνετέλεσε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τρεμπλ του γερμανικού συλλόγου.

Φέτος διαβαίνει τη τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Πρόθεση των πρωταθλητών Ευρώπης είναι να διατηρήσουν τον παίκτη στις τάξεις τους για πολλά χρόνια ακόμη. Η στάση όμως του Αυστριακού αλλά πολύ περισσότερο του μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι δυσκολεύει το έργο της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ισραηλινός εκπρόσωπος του έμπειρου αμυντικού αξιώνει τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του στη παραμονή του παίκτη. Διαφορά μεταξύ Μπάγερν και Αλάμπα

Πιέζει την Μπάγερν για το απίθανο ο Ζάχαβι

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της Bild, η πλευρά του Αλάμπα ζητά το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου. Ο Αυστριακός θέλει ούτε λίγο ούτε πολύ να αμείβεται με 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ένα νούμερο που μοιάζει απλησίαστο από τους Γερμανούς.

Η πίεση από πλευράς Ζάχαβι έχει εξωθήσει το θέμα σε ναυάγιο το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει πρόωρο τέλος στη συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Αλάμπα σε περίπτωση αποχώρησης του από το Μόναχο ξέρει πως μπορεί να βρει ομάδα παγκόσμιας εμβέλειας.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις περιμένοντας την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου στον 28χρονο αμυντικό. Αν ο Πίνι Ζάχαβι συνεχίζει να πιέζει τις καταστάσεις τότε δεν αποκλείεται ο Αλάμπα να βγει αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Τώρα θα είναι φέτος θα είναι το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος; Θα δείξει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ