ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Χωρίς ή με Νεϊμάρ τα ίδια χάλια η Παρί (vid)

Συνεχίζει να απογοητεύει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μετά το σοκ της πρεμιέρας κόντρα στην Λανς ήρθε και δεύτερο στραπάτσο αυτή τη φορά από τη Μαρσέιγ (0-1) στο Παρίσι.

Χωρίς ή με Νεϊμάρ τα ίδια χάλια η Παρί (vid)

Στο Παρίσι έπεσαν όλα τα… φώτα της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο Παρκ Ντε Πρενς η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξένησε την Μαρσέιγ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Για τους Παριζιάνους ήταν το δεύτερο παιχνίδι, καθώς στην πρεμιέρα απουσίαζαν λόγω της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντί τους απόψε η Μαρσέιγ που και αυτή με τη σειρά της έλειψε στην αυλαία.

Ο Τόμας Τούχελ επανέφερε στην ενδεκάδα του μερικά από τα όπλα του, τα οποία έλειψαν στο παιχνίδι με την Λανς. Νεϊμάρ και Ντι Μαρία ξεκίνησαν στους βασικούς έντεκα. Το παιχνίδι με τους Μασσαλούς εξαρχής ήταν δύσκολο. Η αναμέτρηση βρήκε τις δύο ομάδες να μονομαχούν στα ίσια από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο κοιτώντας στα μάτια τους πρωταθλητές. Παγιέ και Τοβέν δημιούργησαν πολλούς κινδύνους φθάνοντας πολλάκις έξω από την εστία του Ρίκο.

Από την άλλη πλευρά οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό. Στο πρώτο μέρος πήραν την κατοχή της μπάλας – έφθασε 61% υπέρ τους – ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η παρέα του Ντμίτρι Παγιέ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο Τοβέν, με τον Γάλλο επιθετικό να πλασάρει σωστά από κοντά τον Ρίκο. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Το γκολ του Τοβέν

https://twitter.com/TeamOM_Officiel/status/1305229389874032649

Στην επανάληψη όπως αναμενόταν οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ πίεσε προκειμένου να πετύχει το γκολ και να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης. Ντι Μαρία και Σαράμπια προσπάθησαν να τρυπήσουν την άμυνα της Μαρσέιγ όμως μάταια. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν τους κινδύνους και να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 61′ μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ελέχθηκε από το VAR το οποίο αποφάνθηκε πως υπήρχε παράβαση. Κάτι βέβαια που δε φαίνεται από την παρακάτω εικόνα.

Το επόμενο διάστημα κύλησε στη μετριότητα. Ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες και πολλά νεύρα στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο ρυθμός αυτός βοήθησε τη Μαρσέιγ να πάρει με σχετική ευκολία αυτό που ήθελε. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στο τέλος μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια Παρί που ακόμα ψάχνεται στον αγωνιστικό χώρο. Θυμίζουμε πως οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν και στη πρεμιέρα τους από την Λανς μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Αξιωσημείωτο του αγώνα η τελευταία φάση. Οι δύο ομάδες έγιναν ένα, αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει όχι μία αλλά πέντε κόκκινες κάρτες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ